Închide meniul

”Un nebun care promite bani! Nu are ce căuta aici!” Un oficial al lui Dinamo l-a distrus pe Pablo Cortacero după meciul cu Poli Iași

Gal Dorin Publicat: 11 decembrie 2020, 20:39

Reclamă
”Un nebun care promite bani! Nu are ce căuta aici!” Un oficial al lui Dinamo l-a distrus pe Pablo Cortacero după meciul cu Poli Iași

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Radu Birlică, directorul de marketing de la Dinamo, l-a atacat în termeni duri pe Pablo Cortacero

Oficialul lui Dinamo l-a criticat dur pe spaniol după meciul cu Poli Iași și i-a cerut să renunțe la orice implicare în club, numindu-l pe acesta ”nebun” și ”mincinos” pentru toate lucrurile pe care le-a promis și nu le-a făcut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Birlică: ”Cortacero minte permanent, zi de zi, săptămâni întregi”

”Băieții au calitate, iar jucătorii și-au făcut treaba. Și Cosmin și-a făcut treaba foarte bine. Este și galeria în spate, care mereu ne-a sprijinit. Fără fani și fără calitatea jucătorilor nu am fi avut aceste rezultate. Situația e din ce în ce mai grea.

 Minciunile… Mă feresc să folosesc cuvinte grele și nu vreau să pun eu pecetea pe un investitor inexistent. A promis marea cu sarea și a creat iluzii. Minte permanent, zi de zi, de săptămâni întregi. Spune că mâine vin banii, că poimâine vin banii… Vă dați seama în ce situație sunt jucătorii și cei care sunt în spatele lor!

Eu am crezut chiar și săptămâna asta! Dar acum consider că mâine trebuie să predea cheia. Să vină să spună «Dinamo nu e de mine! Uitați cheia!» și să dea fanilor cheia clubului. 

Acțiunile lui trebuie să parvină fanilor, care știu mai bine ce au de făcut! Este un mincinos care nu are ce căuta ca patron la Dinamo!”, a răbufnit Radu Birlică.

Reclamă

Radu Birlică: ”Eu i-am zis  «Contradinero»!”

Pe final, Birlică a avut și o ieșire savuroasă la adresa lui Pablo Cortacero. Oficialul dinamovist a recunoscut că l-a poreclit pe acesta «Contradinero», adică ”împotriva banilor”.

”Să aștepți săptămână de săptămână un om nebun care promite că vine cu bani… Nu există comparație! E cea mai mare escrocherie din Europa! 

Îți minți conaționalii tăi pe care îi trimiți aici. Sunt oameni buni, de bun simț. Au vrut să facă ceva, dar ce să faci cu unul care minte întruna? Ăsta este om? Te joci cu soarta fotbaliștilor și a staff-ului, care fac rezultate imense. Eu i-am zis «Contradinero» (n.r. „împotriva banilor”)”, a declarat Radu Birlică într-un interviu pentru gsp.ro

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și