Închide meniul

Fiul lui Diego Maradona vrea răzbunare pentru tatăl său și amenință: ”Cel responsabil pentru moartea lui o să plătească!”

Gal Dorin Publicat: 11 decembrie 2020, 18:19

Reclamă
Fiul lui Diego Maradona vrea răzbunare pentru tatăl său și amenință: ”Cel responsabil pentru moartea lui o să plătească!”

profimediaimages

Diego Maradona Jr. vrea să îi găsească pe cei responsabili pentru moartea tatălui său

Totuși, fiul lui El Pibe D'Oro a avut de împărtășit și amintiri frumoase în legătură cu Maradona, cu care nu a avut întotdeauna cea mai bună relație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Maradona Jr.:”Vom merge la proces ca parte vătămată!”

”Cum am fost în spital în acest zile, am urmărit foarte puțin lucrurile. Am avut atașată o mască pentru a putea respira. Dar există o investigație și, împreună cu frații și surorile mele, vom merge la proces va parte vătămată.

Dacă a existat neglijență și dacă cineva este responsabil de moartea tatăl lui, vor plăti pentru asta!”, a amenințat Diego Maradona Jr. conform celor de la Corriere dello Sport.

Diego Maradona Jr. și relația cu tatăl său, El Pibe D'Oro

În ciuda acestei declarații, fiul legendei Argentinei a avut și amintiri frumoase de împărtășit despre Diego Maradona.

”Ceea ce mă ajută să mă simt mai bine este că am fost fericit de-a lungul anilor cu tatăl meu, am vorbit despre fotbal, am văzut Napoli, am comentat despre Argentina, am mers la stadion împreună.

Reclamă

(…) Să văd un meci al lui Napoli cu el, să îl aud cum strigă în dialect napolitan la un gol era un lucru minunat.

Când ne-am mai apropiat, mi-a spus un lucru: Era irelevant să ne gândim la trecut. Și-a cerut iertare de multe ori, dar relația noastră era mereu orientată către viitor.

(…)I-am cerut sfatul, l-am sunat, mi-a oferit explicații. (…) A fost dificil să construim o relație frumoasă într-un timp atât de scurt, dar am reușit”, a concluzionat Diego Armanda Maradona Junior.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România Vezi toate știrile
Citește și