Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Au început să-mi curgă lacrimile când am aflat". Marius Lăcătuș, marcat de dispariția lui Maradona. "A fost un om extraordinar"

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2020, 8:40

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Au început să-mi curgă lacrimile când am aflat". Marius Lăcătuș, marcat de dispariția lui Maradona. "A fost un om extraordinar"

Profimediaimages

Marius Lăcătuș, surprins de decesul lui Diego Maradona

"Fiara" din Ghencea s-a duelat cu starul argentinian atât la Mondialul din 1990, cât și atunci când îmbrăca tricoul celor de la Fiorentina și Real Oviedo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuș: "Îmi pare rău că nu am acceptat invitația lui Diego Maradona"

Invitat la emisiunea AS.ro LIVE, Lăcătuș a recunoscut că a plâns în momentul în care a descoperit că Maradona a încetat din viață.

"Când am aflat, au început să-mi curgă lacrimile. Nu îmi venea să cred! Nu m-am întâlnit de multe ori în carieră cu el, dar de 2-3 ori am stat de vorbă cu el mi-am dat seama că este o persoană extraordinară. Era un om care aprecia tot ce se întâmpla în jurul lui.

Acest lucru mi l-a confirmat un jucător de la Oviedo, care l-a avut coechiper la Sevilla pe Maradona. A zis că, oriunde mergeau, el avea grijă de tot lotul", a declarat Marius Lăcătuș.

Reclamă

Legenda Stelei a rămas cu un regret. În sezonul 1992-1993, după un meci dintre Oviedo și Sevilla, nu a acceptat invitația lui Maradona de a cina împreună.

"Am jucat acasă la Oviedo cu ei, eram pe culoar. El a ieșit din vestiar după joc și a început să îmi cânte cum o făceau cei de la Fiorentina. Am stat 5 sau 10 minute de vorbă, m-a invitat să luăm masa împreună.

Am zis totuși să refuz, când am văzut ce se crease în jurul lui, cu toți băieții. Îmi pare rău că nu am mers pentru că sunt sigur că aveam ce povesti. Mi s-a părut un om extraordinar" și-a amintit fostul atacant al naționalei României în timpul emisiunii AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și