Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Au început să-mi curgă lacrimile când am aflat". Marius Lăcătuș, marcat de dispariția lui Maradona. "A fost un om extraordinar"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2020, 8:40

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Au început să-mi curgă lacrimile când am aflat". Marius Lăcătuș, marcat de dispariția lui Maradona. "A fost un om extraordinar"

Profimediaimages

Marius Lăcătuș, surprins de decesul lui Diego Maradona

"Fiara" din Ghencea s-a duelat cu starul argentinian atât la Mondialul din 1990, cât și atunci când îmbrăca tricoul celor de la Fiorentina și Real Oviedo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuș: "Îmi pare rău că nu am acceptat invitația lui Diego Maradona"

Invitat la emisiunea AS.ro LIVE, Lăcătuș a recunoscut că a plâns în momentul în care a descoperit că Maradona a încetat din viață.

"Când am aflat, au început să-mi curgă lacrimile. Nu îmi venea să cred! Nu m-am întâlnit de multe ori în carieră cu el, dar de 2-3 ori am stat de vorbă cu el mi-am dat seama că este o persoană extraordinară. Era un om care aprecia tot ce se întâmpla în jurul lui.

Acest lucru mi l-a confirmat un jucător de la Oviedo, care l-a avut coechiper la Sevilla pe Maradona. A zis că, oriunde mergeau, el avea grijă de tot lotul", a declarat Marius Lăcătuș.

Reclamă

Legenda Stelei a rămas cu un regret. În sezonul 1992-1993, după un meci dintre Oviedo și Sevilla, nu a acceptat invitația lui Maradona de a cina împreună.

"Am jucat acasă la Oviedo cu ei, eram pe culoar. El a ieșit din vestiar după joc și a început să îmi cânte cum o făceau cei de la Fiorentina. Am stat 5 sau 10 minute de vorbă, m-a invitat să luăm masa împreună.

Am zis totuși să refuz, când am văzut ce se crease în jurul lui, cu toți băieții. Îmi pare rău că nu am mers pentru că sunt sigur că aveam ce povesti. Mi s-a părut un om extraordinar" și-a amintit fostul atacant al naționalei României în timpul emisiunii AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și