Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Marius Lăcătuș a povestit cum a fost prima zi pe care a petrecut-o la Steaua. Detalii inedite oferite de "Fiară"

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2020, 7:58

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Marius Lăcătuș a povestit cum a fost prima zi pe care a petrecut-o la Steaua. Detalii inedite oferite de "Fiară"

Marius Lăcătuş a avut o reacţie vehementă după ce Gigi Becali a anunţat că Rotariu va pleca de la FCSB în iarnă

Profimedia

Adus de la Brașov, în 1983, Lăcătuș i-a spus lui Cătălin Oprișan prin ce a trecut în momentul în care a ajuns în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuș: "Mi-au tremurat picioarele la început"

"Nu aș fi vrut să fii în situația mea. Am ajuns în Gara de Nord, m-a luat o echipă a Armatei, m-a dus la club, mi s-au făcut poze și apoi m-au dus la stadion. Eram acolo pe hol, am coborât panta dintre cele două vestiare și a venit nea Imi. 

Mi-a zis: 'Dumneavoastră…'. Sunt Marius Lăcătuș. În mintea mea am zis…dacă nu mă recunoaște, e groasă. Ce caut eu aici?. În vestiar erau niște jucători cu o experiență grozavă, nu știam pe unde să mă așez", a declarat Marius Lăcătuș la emisiunea AS.RO LIVE. 

Marius Lăcătuș a anunțat că a făcut o lungă perioadă naveta între București și Brașov.

Reclamă

"Tremurau la început picioarele. Am făcut antrenamentul, mi s-a spus că voi fi cazat la hotel, în cameră cu tovarășul Petcu. Lui i-am zis să țină cheia la el că mă descurc eu. Că plec la Brașov. M-am urcat în tren și am plecat. M-am întors dimineață, știam mersul trenurilor perfect. Asta am făcut-o o perioadă destul de lungă.

Am avut un tur de campionat foarte bun, marcasem 12-13 goluri. Naveta tot continua. Eu ceream garsonieră, la hotel era interzis să vii cu prietena. S-a întâmplat asta până și-a dat seama colonelul Popescu și a zis să îmi dea garsonieră că mă pierd", a mai spus "Fiara".
 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și