Închide meniul

A expirat ultima promisiune a lui Cortacero! Suporterii DDB, plan pentru salvarea lui Dinamo. Care este viitorul ”câinilor”

Gal Dorin Publicat: 9 decembrie 2020, 20:18

Reclamă
A expirat ultima promisiune a lui Cortacero! Suporterii DDB, plan pentru salvarea lui Dinamo. Care este viitorul ”câinilor”

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Fanii DDB vor să salveze clubul după ultima promisiune eșuată a lui Pablo Cortacero

Printr-o postare pe pagina oficială de Facebook a organizației, aceștia reclamă noua minciună din partea patronului spaniol și îndeamnă la acțiune. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”ULTIMA PROMISIUNE a lui Cortacero a EXPIRAT. Intră în scenă Programul DDB.

În urmă cu câteva zile, patronul spaniol le-a trimis mesaje jucătorilor pe whatsapp, spunându-le că miercuri intră banii. 1,5 milioane euro. Miercuri, adică AZI. 

„Dacă nici acum nu vă trimit banii, să nu mă mai credeți niciodată. Este ultima mea promisiune"

Reclamă

Avem de-a face cu o DUBLĂ PROMISIUNE: Prima e legată de bani și tocmai a expirat. A doua însă, sună foarte interesant:
"Este ULTIMA mea promisiune”. Asta e ușor de îndeplinit. Mai ales că e GRATIS. 
Este al 9-lea mesaj primit de jucători în ultimele două luni. Toate cu subiectul "Proxima semana". Ține-te de cuvânt, domnule Cortacero!”
, este mesajul suporterilor.

DDB oferă un plan pentru salvarea echipei din colaps

Pe 25 noiembrie, suporterii au înaintat o oferă de împrumut care a fost însă refuzată de Pablo Cortacero & Co, motivând că aceștia ar fi vrut să pună mâna pe acțiunile echipei, nu doar să o împrumute cu bani.

De această dată, fanii ”câinilor” și-au asumat ca până la sfârșitul lunii decembrie să stingă toate datoriile către jucători și să garanteze pentru împrumutul pe care îl for face la rândul lor cu prima tranșă de bani din drepturile tv.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, comunicatul precizează că majoritatea jucătorilor de la Dinamo ar fi fost convinși să nu își depună memorii la FIFA, deoarece acest lucru ar falimenta clubul din șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și