Închide meniul

Jose Mourinho îi plânge de milă lui Haţegan, după incidentul rasist provocat de Colţescu! "Îl cunosc personal. Un tip de treabă"

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 9 decembrie 2020, 19:28

Jose Mourinho îi plânge de milă lui Haţegan, după incidentul rasist provocat de Colţescu! "Îl cunosc personal. Un tip de treabă"

profimediaimages

Jose Mourinho i-a luat apărarea lui Ovidiu Haţegan

Mourinho a spus că îl cunoaşte foarte bine pe Haţegan şi l-a lăudat pe arbitrul român care a condus, marţi, brigada de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho: "Haţegan, un tip de treabă. Nu e bine pentru el"

”Este un eveniment trist iar orice formă de rasism trebuie sancționată. Nu mai trebuie să acceptăm așa ceva, sunt trist pentru că nu-mi place să văd așa ceva în fotbal.

Îl cunosc personal pe arbitrul de centru, Ovidiu Hațegan. Un tip de treabă, un foarte bun arbitru. Nu e bine pentru el să fie implicat într-un asemenea incident.

În privința arbitrului de rezervă, el trebuie acum să fie sincer. A făcut o eroare impardonabilă, dar acum trebuie să fie cu inima deschisă, să-și ceară iertare și să accepte consecințele. Eu cred că este un arbitru foarte bun. 

Toți cei din fotbal trebuie să-și asume responsabilitatea atunci când greșesc. Sper ca asemenea scandaluri să nu mai aibă loc vreodată”, a declarat Jose Mourinho pentru Sky Sports.

Reclamă

Măsura luată de Kyros Vassaras după incidentul rasist de la Paris

Şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, a convocat o şedinţă de urgenţă. El le-a transmis arbitrilor români să nu îl susţină în mod public pe Sebastian Colţescu, scrie gsp

UEFA a demarat o anchetă pentru a stabili dacă Sebastian Colţescu se face vinovat de comportament rasist la adresa lui Pierre Webo, antrenorul secund al lui Başakşehir.

Reclamă 4 / 0/3

Zece etape de suspendare este pedeapsa pe care o riscă acesta, conform unui regulament care se aplică şi jucătorilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și