Închide meniul

Ianis Hagi, în pericol la Rangers! Gerrard vrea să împrumute un mijlocaș de la Chelsea. Postul românului, pus sub amenințare

Gal Dorin Publicat: 9 decembrie 2020, 17:34

Reclamă
Ianis Hagi, în pericol la Rangers! Gerrard vrea să împrumute un mijlocaș de la Chelsea. Postul românului, pus sub amenințare

profimediaimages

Ianis Hagi ar putea să aibă și mai multă concurență pe post la Rangers

Conform presei scoțiene, Rangers ar vrea să îl aducă înapoi pe mijlocașul Billy Gilmour, care momentan joacă pentru Chelsea. Tânărul scoțian a bifat deja două meciuri în Champions League pentru trupa lui Lampard și este cotat deja la șapte milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se pare că Steven Gerrard ar vrea să îl împrumute pe șase luni începând din perioada de iarnă. Puștiul de 19 ani a fost transferat de Chelsea chiar de la Rangers și joacă deja în naționala U21 a Scoției, fiind considerat cel mai mare talent al țării.

Totuși, se pare că Frank Lampard îl apreciază foarte multe pe tânărul jucător și nu este convins că ar trebui să îl lase să plece. ”Nu sunt sigur referitor la un împrumut. La modul în care Billy se antrenează și joacă, pot să îl văd cu noi. Deci trebuie să mă decid care este calea cea mai bună. Trebuie să facem ce este corect”, a declarat antrenorul lui Chelsea conform celor de la Glasgowlive.

Ianis Hagi, în derivă la Rangers!

Ianis Hagi (22 de ani) continuă să nu joace foarte mult la Rangers în ultima perioadă. Internaționalul român a fost din nou rezervă pentru echipa lui Steven Gerrard în meciul cu Ross County și a intrat abia în minutul 75 al partidei câștigate cu 4-0.

Rangers este lider detașat în Scoția, dominând fruntea clasamentului din Premiership cu 44 de puncte, 14 mai mult decât rivala Celtic. E drept, băieții lui Gerrard au și trei meciuri în plus disputate.

Reclamă

Ianis Hagi l-a înlocuit pe Ryan Kent în minutul 75, însă nu a reușit performanțe spectaculoase pe teren în sfertul de oră în care a fost folosit.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:25 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-2. Safranko a reușit „dubla”! Gafă în apărarea lui Gică Hagi 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și