Închide meniul

Ianis Hagi, în pericol la Rangers! Gerrard vrea să împrumute un mijlocaș de la Chelsea. Postul românului, pus sub amenințare

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 9 decembrie 2020, 17:34

Ianis Hagi, în pericol la Rangers! Gerrard vrea să împrumute un mijlocaș de la Chelsea. Postul românului, pus sub amenințare

profimediaimages

Ianis Hagi ar putea să aibă și mai multă concurență pe post la Rangers

Conform presei scoțiene, Rangers ar vrea să îl aducă înapoi pe mijlocașul Billy Gilmour, care momentan joacă pentru Chelsea. Tânărul scoțian a bifat deja două meciuri în Champions League pentru trupa lui Lampard și este cotat deja la șapte milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se pare că Steven Gerrard ar vrea să îl împrumute pe șase luni începând din perioada de iarnă. Puștiul de 19 ani a fost transferat de Chelsea chiar de la Rangers și joacă deja în naționala U21 a Scoției, fiind considerat cel mai mare talent al țării.

Totuși, se pare că Frank Lampard îl apreciază foarte multe pe tânărul jucător și nu este convins că ar trebui să îl lase să plece. ”Nu sunt sigur referitor la un împrumut. La modul în care Billy se antrenează și joacă, pot să îl văd cu noi. Deci trebuie să mă decid care este calea cea mai bună. Trebuie să facem ce este corect”, a declarat antrenorul lui Chelsea conform celor de la Glasgowlive.

Ianis Hagi, în derivă la Rangers!

Ianis Hagi (22 de ani) continuă să nu joace foarte mult la Rangers în ultima perioadă. Internaționalul român a fost din nou rezervă pentru echipa lui Steven Gerrard în meciul cu Ross County și a intrat abia în minutul 75 al partidei câștigate cu 4-0.

Rangers este lider detașat în Scoția, dominând fruntea clasamentului din Premiership cu 44 de puncte, 14 mai mult decât rivala Celtic. E drept, băieții lui Gerrard au și trei meciuri în plus disputate.

Reclamă

Ianis Hagi l-a înlocuit pe Ryan Kent în minutul 75, însă nu a reușit performanțe spectaculoase pe teren în sfertul de oră în care a fost folosit.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Daniel Ricciardo, penalizat cu trei locuri pe grila de start la Marele Premiu din Miami! Motivul pentru care a fost pedepsit 15:19 FotoAndrea Compagno a devenit tată! Primul mesaj al italianului după ce soţia lui a născut un băieţel 15:02 „E nebunia lui Gigi!” Bănel Nicoliță, verdict surprinzător după FCSB – Rapid 2-2! Cum pot ajunge roș-albaștrii în Europa 14:48 VideoDaniel Ricciardo nu îl iartă pe Lance Stroll după accidentul teribil din Marele Premiu al Chinei: „Fierbe sângele în mine” 14:34 „Sunt infatuați! Rușine!” Adrian Porumboiu, atac direct la adresa arbitrilor VAR de la FCSB – Rapid 2-2! 14:30 LIVE VIDEOBlackburn – Sheffield e ACUM în AntenaPLAY. QPR – Preston 1-0. Spectacol total în Championship 14:11 „E pentru prima dată!” Basarab Panduru, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu! Ce a remarcat în FCSB – Rapid 2-2 14:10 Ionuţ Chirilă a făcut-o praf pe Rapid după derby-ul de pe Arena Naţională: „A părut o echipă de Liga 3”! A criticat dur şi FCSB! 13:56 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 e ACUM în AntenaPLAY! Porsche şi Ferrari luptă pentru supremaţie la Imola 13:44 Sepsi – Universitatea Craiova LIVE TEXT (19:00). Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și