Închide meniul

Filmul evenimentelor în scandalul finalului de an. Cum de a ajuns Colţescu să fie acuzat de rasism. Ce s-a întâmplat la vestiare şi ce au făcut starurile lui PSG

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 decembrie 2020, 6:09

Reclamă
Filmul evenimentelor în scandalul finalului de an. Cum de a ajuns Colţescu să fie acuzat de rasism. Ce s-a întâmplat la vestiare şi ce au făcut starurile lui PSG

Profimediaimages

Sebastian Colţescu, acuzat de rasism de turcii de la Başakşehir

Totul a început în minutul 13, după o intrare a lui Kimpembe la Guldbrandsen. Au fost proteste de la marginea terenului, iar "centralul" partidei, Ovidiu Haţegan, a intervenit pentru a calma spiritele. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sebastian Colţescu, acuzat de rasism la un meci din Champions League

În acel moment, Sebastian Colţescu a arătat spre Pierre Webo şi i-a transmis lui Haţegan să îl avertizeze. "A fost acel negru, vezi cine este. Nu este posibil să se comporte aşa", i-ar fi spus Colţescu, conform celor de la Movistar. 

Fostul atacant al lui Osasuna a auzit conversaţia şi a ieşit imediat la atac. "De ce ai spus 'negru'? De ce spui 'negru'?", a răbufnit camerunezul la adresa arbitrului de rezervă. Colţescu a încercat să se apere şi să transmită că nu a folosit nicio tentă rasistă, dar nu i-a putut convinge pe oficialii lui Başakşehir. "Eşti un rasist", s-a auzit strigând antrenorul turcilor, Okan Buruk.

Imediat a intervenit şi Demba Ba, jucătorul care a şi condus revolta turcilor şi le-a cerut coechipierilor să iasă de pe teren. "Când te referi la un om alb, îl numeşti alb?", a transmis atacantul, conform Marca. Aceştia au şi dezvăluit ce s-a întâmplat la vestiare. 

Şi starurile lui PSG au venit lângă brigada de arbitri pentru a afla ce s-a întâmplat. "Dacă al patrulea oficial a spus asta, atunci trebuie să plece", i-a spus Kylian Mbappe lui Haţegan. "Nu vom mai juca! Nu vom sta pe teren cât timp acest om mai este aici", a răbufnit şi Neymar.

Reclamă

Ovidiu Haţegan a trimis jucătorii la cabine, sperând că după 10 minute va putea relua partida. Jurnaliştii spanioli anunţă că "centralul" şi-a dorit să îl trimită pe Colţescu în camera VAR, iar unul dintre arbitrii de acolo să vină la marginea terenului. Decizia nu a fost pe placul fotbaliştilor de la Başakşehir.

Au existat speculaţii că meciul se va relua, iar campionii din Ligue 1 au decis să aştepte pe tunelul dintre vestiar şi teren. Au avut parte însă de o surpriză. Turcii s-au dus direct la autocar, iar confruntarea a fost amânată şi se va disputa astăzi. Brigada de arbitri din România se întoarce acasă. UEFA a anunţat că va investiga incidentele petrecute la Paris.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Diaconu a pierdut cu Chen Meng 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și