Închide meniul

”Păstrez golurile pentru play-off!” Olimpiu Moruțan, savuros după o nouă prestație bună la FCSB. Ce a spus despre UTA

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 5 decembrie 2020, 21:09

”Păstrez golurile pentru play-off!” Olimpiu Moruțan, savuros după o nouă prestație bună la FCSB. Ce a spus despre UTA

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Olimpiu Moruțan a fost declarat ”omul meciului” în meciul cu UTA

La final, jucătorul vehiculat la Inter a fost chiar savuros și a declarat că își păstrează golurile pentru play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Sunt foarte fericit. Important este că echipa a marcat a doua repriză și ne-am făcut meciul ușor spre final. Mă simt foarte bine, golurile le păstrez pentru play-off, am avut două ocazii clare în seara asta, dar sper să o fac în următoarele meciuri.

Sunt fericit că ajut echipa cu pase de gol, ăsta este rolul meu și mă bucur că o fac și că echipa câștigă”, a precizat  Olimpiu Moruțan.

Olimpiu Moruțan: ”Vrem să scoatem maxim la fiecare meci”

Mijlocașul FCSB-ului s-a declarat impresionat de prestația celor de la UTA, care au rezistat și chiar au pus probleme în fața liderului Ligii 1 în prima repriză.

”UTA este o echipă foarte bună, nu mă așteptam să fie chiar așa de bună, ați văzut că ne-au făcut față în prima repriză, dar cred că în a doua au căzut fizic.

Reclamă

Noi ne doream să facem a șaptea victorie, nu puteam să îi ajutăm pe ei. Noi trebuie să ajungem acolo unde ne este locul și suntem acolo. 

Mergem să scoatem maxim din fiecare meci și vedem la sfârșitul anului ce rezultate facem.

Locul 1 este obiectivul la Steaua! Noi nu putem să fim pe locul doi sau trei și cred că anul ăsta avem o șansă foarte mare să fim pe primul loc”, a mărturisit Moruțan la finalul meciului. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și