Închide meniul

EXCLUSIV | Mesajul lui Constantin Budescu pentru prietenul Denis Alibec, după ce atacantul a fost depistat pozitiv cu Covid-19

Antena Sport Publicat: 2 decembrie 2020, 10:18 / Actualizat: 7 martie 2023, 21:35

Reclamă
EXCLUSIV | Mesajul lui Constantin Budescu pentru prietenul Denis Alibec, după ce atacantul a fost depistat pozitiv cu Covid-19

AntenaSport

Constantin Budescu, mesaj pentru Denis Alibec

Denis Alibec este infectat cu noul coronavirus, iar prietenul lui cel mai bun, Constantin Budescu, a avut un mesaj special pentru atacantul plecat de la Astra, la Kayserispor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul lui Constantin Budescu pentru prietenul Denis Alibec

„Chiar acum am vorbit cu el, mi-a spus că a luat acest virus. Sper să treacă repede peste acest lucru şi să aibă evoluţii bune la noua echipă”, a spus Budescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Atacantul de 29 de ani nu a prezentat încă simptome noului coronavirus şi, cu siguranţă, el va rata următoarea partidă a lui Kayserispor, cu Goztepe.

Alibec s-a transferat în această toamnă la Kayserispor, unde îi are colegi pe Silviu Lung jr. şi pe Cristi Săpunaru. Fostul atacant al Astrei a marcat primul gol pentru noua sa echipă din lovitură liberă, în meciul cu Yomraspor, din Cupa Turciei, încheiat cu scorul de 5-0.

Marius Şumudică, „ofertat” de Denis Alibec

Denis Alibec a încercat să ia legătura cu Marius Şumudică, dar a dezvăluit că fostul său antrenorul nu i-a răspuns, deşi i-a citit mesajul. Asta imediat după transferul la Kayserispor.

Reclamă

„Mi-a zis: ‘Hai la Kayserispor să luăm campionatul!’ Știa că eram dorit acolo și vorbisem cu bașkanul de acolo, o femeie deosebită care a investit 14 milioane de euro în ultimul an și jumătate. Am vorbit cu ea şi i-am spus că mai am până la vară (n.r. contract). Nu pot face niciun pas, dar de la vară i-am promis că putem colabora”, a spus Şumudică.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
Vezi toate știrile
Citește și