Închide meniul

EXCLUSIV | Mesajul lui Constantin Budescu pentru prietenul Denis Alibec, după ce atacantul a fost depistat pozitiv cu Covid-19

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 decembrie 2020, 10:18 / Actualizat: 7 martie 2023, 21:35

EXCLUSIV | Mesajul lui Constantin Budescu pentru prietenul Denis Alibec, după ce atacantul a fost depistat pozitiv cu Covid-19

AntenaSport

Constantin Budescu, mesaj pentru Denis Alibec

Denis Alibec este infectat cu noul coronavirus, iar prietenul lui cel mai bun, Constantin Budescu, a avut un mesaj special pentru atacantul plecat de la Astra, la Kayserispor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul lui Constantin Budescu pentru prietenul Denis Alibec

„Chiar acum am vorbit cu el, mi-a spus că a luat acest virus. Sper să treacă repede peste acest lucru şi să aibă evoluţii bune la noua echipă”, a spus Budescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Atacantul de 29 de ani nu a prezentat încă simptome noului coronavirus şi, cu siguranţă, el va rata următoarea partidă a lui Kayserispor, cu Goztepe.

Alibec s-a transferat în această toamnă la Kayserispor, unde îi are colegi pe Silviu Lung jr. şi pe Cristi Săpunaru. Fostul atacant al Astrei a marcat primul gol pentru noua sa echipă din lovitură liberă, în meciul cu Yomraspor, din Cupa Turciei, încheiat cu scorul de 5-0.

Marius Şumudică, „ofertat” de Denis Alibec

Denis Alibec a încercat să ia legătura cu Marius Şumudică, dar a dezvăluit că fostul său antrenorul nu i-a răspuns, deşi i-a citit mesajul. Asta imediat după transferul la Kayserispor.

Reclamă

„Mi-a zis: ‘Hai la Kayserispor să luăm campionatul!’ Știa că eram dorit acolo și vorbisem cu bașkanul de acolo, o femeie deosebită care a investit 14 milioane de euro în ultimul an și jumătate. Am vorbit cu ea şi i-am spus că mai am până la vară (n.r. contract). Nu pot face niciun pas, dar de la vară i-am promis că putem colabora”, a spus Şumudică.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și