Închide meniul

Noi informaţii despre decesul lui Diego Maradona. Inima sa, dublă față de a unui om normal. Detaliile oferite de medici

Gal Dorin Publicat: 1 decembrie 2020, 17:04

Reclamă
Noi informaţii despre decesul lui Diego Maradona. Inima sa, dublă față de a unui om normal. Detaliile oferite de medici

profimediaimages

Medicii legiști au venit cu noi detalii în cazul lui Diego Maradona

A trecut deja aproape o săptămână de când lumea l-a pierdut pe Diego Maradona. Argentina este încă în aer în timp ce toată lumea încearcă să afle toate cauzele decesului lui El Pibe D'Oro și chiar și medicul care l-a îngrijit este cercetat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe de altă parte, medicii au examinat probe de urină, sânge și au investigat și inima lui Maradona. Concluzia lor a fost că aceasta cântărea în jur de 500 de grame, o valoare dublă față de cea a unui om normal, raportează cei de la news.ro, citând Marca.

Doctorii argentinieni au constatat că inima lui Diego avea cardiomiopatie dilatativă. Totuși, este demn de menționat că inimile sportivilor de performanță sunt de multe ori crescute ca dimensiune față de cele ale oamenilor normali din cauza nivelului mare de efort pe care aceștia îl fac.

"Maradona era foarte deprimat” Noi dezvăluiri făcute de medicul lui El Pibe D'Oro

Leopoldo Luque, medicul care l-a operat pe Diego Maradona pe creier, spune că fostul mare fotbalist era foarte deprimat şi a refuzat să fie tratat într-o clinică specializată. "Nu a vrut nimic", a spus Luque, care este acuzat de omor din culpă de autorităţile din Argentina.

Medicul Leopoldo Luque a explicat de ce se recupera Maradona într-o vilă dintr-un cartier privat, în loc să fie într-un spital, după operaţia la cap suferită la începutul lunii pentru a-i fi înlăturată o tumoră. "Era singurul lucru pe care îl puteam face", susţine Luque, care dă vina pe refuzurile lui Maradona.

Reclamă

"Toţi se uitau la mine pentru că ştiau că sunt singurul pe care îl ascultă. Nimeni nu îndrăznea să intre în camera lui. În timpul reuniunilor mă ignorau, m-au folosit doar pentru asta", a spus Luque la emisiunea Intrusos, de la America TV, citată de Tycsports.com.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și