Închide meniul

Noi informaţii despre decesul lui Diego Maradona. Inima sa, dublă față de a unui om normal. Detaliile oferite de medici

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 1 decembrie 2020, 17:04

Noi informaţii despre decesul lui Diego Maradona. Inima sa, dublă față de a unui om normal. Detaliile oferite de medici

profimediaimages

Medicii legiști au venit cu noi detalii în cazul lui Diego Maradona

A trecut deja aproape o săptămână de când lumea l-a pierdut pe Diego Maradona. Argentina este încă în aer în timp ce toată lumea încearcă să afle toate cauzele decesului lui El Pibe D'Oro și chiar și medicul care l-a îngrijit este cercetat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe de altă parte, medicii au examinat probe de urină, sânge și au investigat și inima lui Maradona. Concluzia lor a fost că aceasta cântărea în jur de 500 de grame, o valoare dublă față de cea a unui om normal, raportează cei de la news.ro, citând Marca.

Doctorii argentinieni au constatat că inima lui Diego avea cardiomiopatie dilatativă. Totuși, este demn de menționat că inimile sportivilor de performanță sunt de multe ori crescute ca dimensiune față de cele ale oamenilor normali din cauza nivelului mare de efort pe care aceștia îl fac.

"Maradona era foarte deprimat” Noi dezvăluiri făcute de medicul lui El Pibe D'Oro

Leopoldo Luque, medicul care l-a operat pe Diego Maradona pe creier, spune că fostul mare fotbalist era foarte deprimat şi a refuzat să fie tratat într-o clinică specializată. "Nu a vrut nimic", a spus Luque, care este acuzat de omor din culpă de autorităţile din Argentina.

Medicul Leopoldo Luque a explicat de ce se recupera Maradona într-o vilă dintr-un cartier privat, în loc să fie într-un spital, după operaţia la cap suferită la începutul lunii pentru a-i fi înlăturată o tumoră. "Era singurul lucru pe care îl puteam face", susţine Luque, care dă vina pe refuzurile lui Maradona.

Reclamă

"Toţi se uitau la mine pentru că ştiau că sunt singurul pe care îl ascultă. Nimeni nu îndrăznea să intre în camera lui. În timpul reuniunilor mă ignorau, m-au folosit doar pentru asta", a spus Luque la emisiunea Intrusos, de la America TV, citată de Tycsports.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și