Închide meniul

OFICIAL | Final de negocieri la Barcelona. Starurile de pe Camp Nou, convinse să accepte reducerea salariilor. Suma uriaşă la care renunţă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 noiembrie 2020, 19:53

Reclamă
OFICIAL | Final de negocieri la Barcelona. Starurile de pe Camp Nou, convinse să accepte reducerea salariilor. Suma uriaşă la care renunţă

Profimediaimages

Lionel Messi şi Gerard Pique au salariile "tăiate"

Vicecampionii Spaniei au oferit, prin intermediul unui comunicat, anunţul mult aşteptat. În finalul acesui an se vor economisi nu mai puţin de 172 de milioane de euro!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reduceri salariale masive la Barcelona

"Astăzi, cele două părţi au ajuns la un acord de principiu care permite o ajustare a salariilor din acest sezon, pentru o sumă de 122 milioane euro remunerație fixă, la care se adaugă amânarea pentru 3 ani a bonusurilor stagionale variabile, estimate la o cifră aproximativă de 50 de milioane de euro. 

Acest acord de principiu aşteaptă ratificarea, în zilele următoare, de către grupul de jucători și antrenori afectați.

Acordul, dacă va fi ratificat de cele două părţi, va constitui o etapă de o importanță uriaşă pentru îmbunătățirea situației economice actuale. S-au făcut mari sacrificii pentru a ajunge la această înțelegere și ne felicităm reciproc pentru acest lucru", se arată în comunicatul transmis de FC Barcelona.

Reclamă

Barcelona risca falimentul dacă nu reducea cheltuielile

Situația era dramatică. Dacă fotbaliștii nu acceptau o tăiere cu 30% a salariilor, Barcelona putea intra în faliment chiar în luna ianuarie.

"Principala noastră preocupare este de ordin economic. Pandemia afectează Barcelona. Clubul depinde de turism, iar în această perioadă acesta nu mai există. Trebuie să luăm măsuri pentru a remedia problemele care ne afectează", a declarat, luna trecută, președintele interimar al Barcelonei, Carles Tusquets.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga Vezi toate știrile
Citește și