Închide meniul

OFICIAL | Final de negocieri la Barcelona. Starurile de pe Camp Nou, convinse să accepte reducerea salariilor. Suma uriaşă la care renunţă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 noiembrie 2020, 19:53

OFICIAL | Final de negocieri la Barcelona. Starurile de pe Camp Nou, convinse să accepte reducerea salariilor. Suma uriaşă la care renunţă

Profimediaimages

Lionel Messi şi Gerard Pique au salariile "tăiate"

Vicecampionii Spaniei au oferit, prin intermediul unui comunicat, anunţul mult aşteptat. În finalul acesui an se vor economisi nu mai puţin de 172 de milioane de euro!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reduceri salariale masive la Barcelona

"Astăzi, cele două părţi au ajuns la un acord de principiu care permite o ajustare a salariilor din acest sezon, pentru o sumă de 122 milioane euro remunerație fixă, la care se adaugă amânarea pentru 3 ani a bonusurilor stagionale variabile, estimate la o cifră aproximativă de 50 de milioane de euro. 

Acest acord de principiu aşteaptă ratificarea, în zilele următoare, de către grupul de jucători și antrenori afectați.

Acordul, dacă va fi ratificat de cele două părţi, va constitui o etapă de o importanță uriaşă pentru îmbunătățirea situației economice actuale. S-au făcut mari sacrificii pentru a ajunge la această înțelegere și ne felicităm reciproc pentru acest lucru", se arată în comunicatul transmis de FC Barcelona.

Reclamă

Barcelona risca falimentul dacă nu reducea cheltuielile

Situația era dramatică. Dacă fotbaliștii nu acceptau o tăiere cu 30% a salariilor, Barcelona putea intra în faliment chiar în luna ianuarie.

"Principala noastră preocupare este de ordin economic. Pandemia afectează Barcelona. Clubul depinde de turism, iar în această perioadă acesta nu mai există. Trebuie să luăm măsuri pentru a remedia problemele care ne afectează", a declarat, luna trecută, președintele interimar al Barcelonei, Carles Tusquets.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și