Închide meniul

EXCLUSIV | "S-a retras marele antrenor Gigi Becali". Arlauskis i-a aruncat mănuşa patronului de la FCSB. Ce spune despre lupta la titlu

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 noiembrie 2020, 19:22

Reclamă
EXCLUSIV | "S-a retras marele antrenor Gigi Becali". Arlauskis i-a aruncat mănuşa patronului de la FCSB. Ce spune despre lupta la titlu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, arătat cu degetul de Giedrius Arlauskis

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AS.ro, Arlauskis a vorbit despre lupta la titlu din România. Este sigur că CFR va avea o misiune extrem de dificilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giedrius Arlauskis l-a taxat pe Gigi Becali

Veteranul de 32 de ani nu l-a uitat pe Gigi Becali, cel care l-a adus la FCSB în 2014. Arlauskis a lăsat de înţeles că roş-albaştrii au şanse importante la câştigarea trofeului cât timp patronul nu va interveni în alcătuirea echipei.

"Pentru cei de la CFR Cluj o să fie mai greu să câştige campionatul în acest sezon. Nu că nu sunt capabili, sunt o forţă, dar numai când te gândeşti la al patrulea titlu la rând…deja sună imposibil. Lupta o să fie cu FCSB, nu cu Universitatea Craiova. O văd pe FCSB foarte puternică!

S-a retras şi marele antrenor Gigi Becali şi i-a lăsat în pace. Băieţii de la FCSB sunt foarte talentaţi, văd că deja nu mai sunt copii şi joacă foarte bine", a declarat Arlauskis pentru AS.ro.

FCSB este lider după primele 11 etape din Liga 1. Are 27 de puncte, cu două mai mult decât Universitatea Craiova şi un avans de şase puncte faţă de CFR Cluj.

Reclamă

Arlauskis îl aşteaptă pe Dan Petrescu în Arabia Saudită

Giedrius speră ca Dan Petrescu să ajungă la Al Nasr, echipă care i-a propus un salariu uriaş.

"Nu citesc presa de aici. Nu pentru că nu vreau, ci pentru că nu înţeleg nimic. Azi eşti aici, mâine eşti acolo, nu se ştie niciodată. Eu zic că are toate şansele să vină Dan Petrescu al Al Nasr, dacă e dorit de Al Nasr.

De ce nu? Hai să vină! Mi-ar plăcea să mă bat cu el. Mi-a fost antrenor, acum îl vreau şi ca adversar", a mai spus Arlauskis

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și