Închide meniul

EXCLUSIV | "S-a retras marele antrenor Gigi Becali". Arlauskis i-a aruncat mănuşa patronului de la FCSB. Ce spune despre lupta la titlu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 noiembrie 2020, 19:22

EXCLUSIV | "S-a retras marele antrenor Gigi Becali". Arlauskis i-a aruncat mănuşa patronului de la FCSB. Ce spune despre lupta la titlu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, arătat cu degetul de Giedrius Arlauskis

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AS.ro, Arlauskis a vorbit despre lupta la titlu din România. Este sigur că CFR va avea o misiune extrem de dificilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giedrius Arlauskis l-a taxat pe Gigi Becali

Veteranul de 32 de ani nu l-a uitat pe Gigi Becali, cel care l-a adus la FCSB în 2014. Arlauskis a lăsat de înţeles că roş-albaştrii au şanse importante la câştigarea trofeului cât timp patronul nu va interveni în alcătuirea echipei.

"Pentru cei de la CFR Cluj o să fie mai greu să câştige campionatul în acest sezon. Nu că nu sunt capabili, sunt o forţă, dar numai când te gândeşti la al patrulea titlu la rând…deja sună imposibil. Lupta o să fie cu FCSB, nu cu Universitatea Craiova. O văd pe FCSB foarte puternică!

S-a retras şi marele antrenor Gigi Becali şi i-a lăsat în pace. Băieţii de la FCSB sunt foarte talentaţi, văd că deja nu mai sunt copii şi joacă foarte bine", a declarat Arlauskis pentru AS.ro.

FCSB este lider după primele 11 etape din Liga 1. Are 27 de puncte, cu două mai mult decât Universitatea Craiova şi un avans de şase puncte faţă de CFR Cluj.

Reclamă

Arlauskis îl aşteaptă pe Dan Petrescu în Arabia Saudită

Giedrius speră ca Dan Petrescu să ajungă la Al Nasr, echipă care i-a propus un salariu uriaş.

"Nu citesc presa de aici. Nu pentru că nu vreau, ci pentru că nu înţeleg nimic. Azi eşti aici, mâine eşti acolo, nu se ştie niciodată. Eu zic că are toate şansele să vină Dan Petrescu al Al Nasr, dacă e dorit de Al Nasr.

De ce nu? Hai să vină! Mi-ar plăcea să mă bat cu el. Mi-a fost antrenor, acum îl vreau şi ca adversar", a mai spus Arlauskis

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Arlauskis a câştigat titlul cu CFR Cluj şi FCSB
  • Gigi Becali, pus la zid de fostul portar al campioanei României

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și