Închide meniul

Mirel Rădoi apără înțelegerea făcută cu FRF: ”Dacă plecam, le ceream clauza!”. Ce a spus despre Universitatea Craiova

Gal Dorin Publicat: 26 noiembrie 2020, 18:07

Reclamă
Mirel Rădoi apără înțelegerea făcută cu FRF: ”Dacă plecam, le ceream clauza!”. Ce a spus despre Universitatea Craiova

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi a dat explicații referitoare la evenimentele din ultima perioadă la echipa națională

Întrebat despre mult-speculata plecare la Universitatea Craiova, tehnicianul a negat încă o dată zvonurile care îl dădeau ca și plecat în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi: ”Am spus că îmi doresc să antrenez Craiova cu ani în urmă”

Întrebat dacă a discutat cu patronul Mihai Rotaru, Rădoi a răspuns negativ.

”Nu, nu! Aici aş vrea să interveniţi dumneavoastră şi să spuneţi mesajul omului care a spus 100%. Atunci nu e om de fotbal. Mi se pare că în ultima perioadă e o lipsă de respect la adresa antrenorilor de la cluburi. E vorba de FCSB, CFR sau Craiova. Au fost doar speculaţii.

Dar eu nu mă înţeleg foarte bine cu o singură persoană din fotbal. 

Asta a fost cu ani în urmă, când am spus că fiind oltean îmi doresc să antrenez Craiova, dar asta a fost cu ani în urmă”, a explicat selecționerul.

Reclamă

Mirel Rădoi: ”Este o clauză cu Federația și de-o parte și de alta”

România a avut un ”octombrie negru” sub cârma lui Mirel Rădoi, pierzând trei meciuri extrem de importante cu Islanda în barajul pentru Euro și cu Norvegia și Austria în Nations League.

Deși atunci s-a vehiculat mult despre demiterea lui Mirel Rădoi, selecționerul a ținut acum să sublinieze că și-ar fi cerut clauza de reziliere dacă era demis.

”Am prezentat nişte lucruri, va trebui să prezentăm toată analiza. Vor fi prezentate Federaţiei. Da, aşa cum a spus şi directorul tehnic şi preşedintele FRF, după acea octombrie neagră, şi noi spunem la fel. Este o clauză şi de o parte şi de alta. 

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. Este întrebat dacă ar fi cerut clauza în cazul demiterii)

Da, da! Cum şi eu dacă plecam plăteam acea clauză”, a precizat Mirel Rădoi într-o prezență la Digi Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și