Închide meniul

Mirel Rădoi apără înțelegerea făcută cu FRF: ”Dacă plecam, le ceream clauza!”. Ce a spus despre Universitatea Craiova

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 26 noiembrie 2020, 18:07

Mirel Rădoi apără înțelegerea făcută cu FRF: ”Dacă plecam, le ceream clauza!”. Ce a spus despre Universitatea Craiova

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi a dat explicații referitoare la evenimentele din ultima perioadă la echipa națională

Întrebat despre mult-speculata plecare la Universitatea Craiova, tehnicianul a negat încă o dată zvonurile care îl dădeau ca și plecat în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi: ”Am spus că îmi doresc să antrenez Craiova cu ani în urmă”

Întrebat dacă a discutat cu patronul Mihai Rotaru, Rădoi a răspuns negativ.

”Nu, nu! Aici aş vrea să interveniţi dumneavoastră şi să spuneţi mesajul omului care a spus 100%. Atunci nu e om de fotbal. Mi se pare că în ultima perioadă e o lipsă de respect la adresa antrenorilor de la cluburi. E vorba de FCSB, CFR sau Craiova. Au fost doar speculaţii.

Dar eu nu mă înţeleg foarte bine cu o singură persoană din fotbal. 

Asta a fost cu ani în urmă, când am spus că fiind oltean îmi doresc să antrenez Craiova, dar asta a fost cu ani în urmă”, a explicat selecționerul.

Reclamă

Mirel Rădoi: ”Este o clauză cu Federația și de-o parte și de alta”

România a avut un ”octombrie negru” sub cârma lui Mirel Rădoi, pierzând trei meciuri extrem de importante cu Islanda în barajul pentru Euro și cu Norvegia și Austria în Nations League.

Deși atunci s-a vehiculat mult despre demiterea lui Mirel Rădoi, selecționerul a ținut acum să sublinieze că și-ar fi cerut clauza de reziliere dacă era demis.

”Am prezentat nişte lucruri, va trebui să prezentăm toată analiza. Vor fi prezentate Federaţiei. Da, aşa cum a spus şi directorul tehnic şi preşedintele FRF, după acea octombrie neagră, şi noi spunem la fel. Este o clauză şi de o parte şi de alta. 

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. Este întrebat dacă ar fi cerut clauza în cazul demiterii)

Da, da! Cum şi eu dacă plecam plăteam acea clauză”, a precizat Mirel Rădoi într-o prezență la Digi Sport.

Recomandări
  • Mirel Rădoi, direct despre problemele sale la națională
  • Ce crede despre mersul la Universitatea Craiova

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și