Închide meniul

EXCLUSIV | "Sunt toate şansele să vină!" Arlauskis îl aşteaptă pe Dan Petrescu în Arabia Saudită. "Vreau să mă bat cu el, să îmi fie adversar"

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 noiembrie 2020, 16:01

Reclamă
EXCLUSIV | "Sunt toate şansele să vină!" Arlauskis îl aşteaptă pe Dan Petrescu în Arabia Saudită. "Vreau să mă bat cu el, să îmi fie adversar"

Profimediaimages

Dan Petrescu îşi doreşte ca Dan Petrescu să vină în Arabia Saudită

Pentru moment, negocierile au fost sistate de clauza de reziliere pe care o are Petrescu în contractul cu ardelenii. Giedrius Arlauskis, portarul care a contribuit la cele mai importante performanţe ale CFR-ului, îl aşteaptă pe fostul său antrenor în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giedrius Arlauskis, mesaj pentru Dan Petrescu

"Nu citesc presa de aici. Nu pentru că nu vreau, ci pentru că nu înţeleg nimic. Azi eşti aici, mâine eşti acolo, nu se ştie niciodată. Eu zic că are toate şansele să vină Dan Petrescu al Al Nasr, dacă e dorit de Al Nasr. 

De ce nu? Hai să vină! Mi-ar plăcea să mă bat cu el. Mi-a fost antrenor, acum îl vreau şi ca adversar", a declarat Giedrius Arlauskis în exclusivitate pentru AS.ro.

Dan Petrescu a pierdut trei dintre ultimele patru meciuri, din toate competiţiile. Gruparea din Gruia a cedat cu Gaz Metan Mediaş (1-2), AS Roma (0-5) şi UTA Arad (0-1). În această seară este programat returul dintre CFR Cluj şi AS Roma, din Europa League. Meciul va fi transmis, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

În luna septembrie, Arlauskis a semnat pentru două sezoane cu Al Shabab. Portarul de 32 de ani a îmbrăcat tricoul CFR-ului în 85 de partide din campionat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și