Închide meniul

Dramă pentru fiul lui Maradona în Italia! Infectat cu COVID-19, vrea să ajungă de urgență în Argentina

Silviu Corneanu Publicat: 26 noiembrie 2020, 7:22

Reclamă
Dramă pentru fiul lui Maradona în Italia! Infectat cu COVID-19, vrea să ajungă de urgență în Argentina

Profimedia

Diego Maradona și fiul său, Diego Maradona Sinagra

Imediat ce a aflat de decesul tatălui său. Maradona Jr. a trecut rapid peste procedurile birocratice de a ieși din spital, acolo unde s-a tratat de COVID-19 și și-a exprimat dorința de a pleca de urgență în Argentina. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, nu se știe dacă acesta va putea să plece în țara natală a tătălui său, pentru a asista la înmormântare. După ce a ieșit din spital, Maradona Jr. are nevoie de câteva zile de convalescență și nu se știe dacă va putea pleca în Argentina, după cum anunță cei de la fanpage.it.

Diego Maradona a decedat la 60 de ani

Diego Maradona s-a stins din viață la 60 de ani, pe 25 noiembrie 2020, în urma unui stop cardiac. Asistenta care avea grijă de el a fost cea care l-a găsit leșinat pe ”El Pibe D'oro” și a sunat imediat la spital. 

Trupul lui Maradona a fost dus la spitalul din San Fernando pentru autopsie. Raportul preliminar nu arată nicio urmă de violență, astfel ca moarte e tratată ca una din cauze naturale.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:12 4 oct.

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

0:44 4 oct.

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!”

0:40 4 oct.

„Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”

0:33 4 oct.

„Vine Ianis Hagi la FCSB?” Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

0:20 4 oct.

„Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!”

0:16 4 oct.

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 4 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și