Închide meniul

EXCLUSIV | Reacţia lui Gică Hagi după ce Diego Maradona a murit. "A fost o onoare comparaţia cu el. A fost un geniu"

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 noiembrie 2020, 16:30

Reclamă
EXCLUSIV | Reacţia lui Gică Hagi după ce Diego Maradona a murit. "A fost o onoare comparaţia cu el. A fost un geniu"

Facebook Gică Hagi

Gică Hagi, primele declaraţii după decesul lui Diego Maradona

"O zi tristă. O zi tristă la nivel mondial. S-a stins unul dintre cei mai…un geniu…cei mai mari jucători, poate chiar cel mai mare jucător al lumii din toate timpurile. Un jucător care a jucat fotbal din placere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu l-am cunoscut şi pe teren şi când eram mai mic şi când am fost mai mare. Din păcate, a venit şi o zi ca aceasta pe care nimeni nu şi-o doreşte. Nouă nu ne vine să credem că el nu mai există. Fotbalul e trist în momentul de faţă. E o zi tristă şi din păcate Dumnezeu să îl ierte şi să aibă grijă de el.

Reacţia lui Gică Hagi după ce Diego Maradona a murit

El o să rămână în inima noastră şi a tuturor, în inima tuturor de fapt, mai ales a celor din Argentina, a celor din Napoli şi a noastră, celorlalţi care l-am cunoscut, care am jucat cu el. Într-adevar, a fost un geniu. Cred eu că mulţi copii au jucat fotbal datorită lui.

În inimile noastre cu siguranţă va fi pentru totdeauna, pentru că a fost unic şi nu o să îl uite probabil nimeni niciodată.
Bineînţeles că eu când eram la începutul carierei şi am fost comparat cu el …vă daţi seama că eram şi mai fericit. Lumea m-a comparat cu el şi pentru mine a fost o onoare. El a fost un geniu
", a spus Hagi, pentru Antena Sport. 

Diego Maradona a murit la 60 de ani

Maradona a murit în urma unui stop cardiac, la 60 de ani. El se afla la locuinţa sa din Tigre, unde se recupera după o operaţie la cap.

Reclamă

Clarin notează că, deşi mai multe ambulanţe s-au deplasat la locuinţa fostului fotbalist din cartierul SanAndres, acesta nu a mai putut fi salvat.

Maradona a fost operat cu succes pe creier, la 3 noiembrie, pentru îndepărtarea unui hematom subdural, descoperit în urma unei investigaţii CT.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei Vezi toate știrile
Citește și