Închide meniul

Marius Șumudică, nostalgii din Turcia: ”Mi-e dor de Europa, dar prefer să joc contra unor jucători de milioane de euro”

Gal Dorin Publicat: 24 noiembrie 2020, 12:26

Reclamă
Marius Șumudică, nostalgii din Turcia: ”Mi-e dor de Europa, dar prefer să joc contra unor jucători de milioane de euro”

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Marius Șumudică a vorbit despre lucrurile care îi lipsesc din România

Tehnicianul turcilor de la Gaziantep a mărturisit că îi este extrem de dor de atmosfera meciurilor de neegalat din cupele europene, pe care nu are foarte multe șanse să o simtă prea curând în Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică: ”Mi-e foame de trofee”

”Mi-e dor de Europa, mai vreau și eu să mă bat pentru un trofeu, dar cu o echipă ca Gaziantep e greu. E exclus să accept o ofertă de la CFR deși mi-e foame de trofee, să mă bat acolo sus, dar aici în Turcia ești tratat altfel, e o diferență mare.

Am plecat de acolo, iubesc România, dar prefer să pregătesc un joc contra unor jucători de milioane de euro, contra unor echipe cu buget de 60 de milioane de euro.

Când mă uit la Fener mă crucesc că joc peste 2 săptămâni cu ei. Joc contra lui Valencia, cel care a fost la Manchester United, lui Luis Gustavo care a fost la Bayern”, a declarat Marius Șumudică pentru Digi Sport.

Marius Șumudică este ajutat de informațiile fiului său

În plus, ”Șumi” a precizat că fiul său îl ajută foarte mult la transferuri și la găsirea de jucători care ar putea fi de folos echipei.

Reclamă

”M-a ajutat fiul meu, că joacă 20 de ore pe PlayStation și mă ajută, știe unde joacă toți jucătorii. Acum l-am adus pe Mirallas, un fotbalist care a stat mult la Everton, are 60 de selecții în naționala Belgiei.

El mi-a zis: puteam să plec pe 5 milioane în țările arabe, dar am vrut să joc la o echipă mică, să văd ce pot face, și m-am interesat de tine ca antrenor. I-a cerut apoi lui fiu-miu analiza fundașilor adverși. Antrenând asemenea jucători mai înveți ceva”, a precizat fostul campion al României.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng!” Un jucător de la Petrolul a cedat, după s-a salvat matematic de la retrogradare 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj Vezi toate știrile
Citește și