Închide meniul

Marius Șumudică, nostalgii din Turcia: ”Mi-e dor de Europa, dar prefer să joc contra unor jucători de milioane de euro”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 24 noiembrie 2020, 12:26

Marius Șumudică, nostalgii din Turcia: ”Mi-e dor de Europa, dar prefer să joc contra unor jucători de milioane de euro”

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Marius Șumudică a vorbit despre lucrurile care îi lipsesc din România

Tehnicianul turcilor de la Gaziantep a mărturisit că îi este extrem de dor de atmosfera meciurilor de neegalat din cupele europene, pe care nu are foarte multe șanse să o simtă prea curând în Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică: ”Mi-e foame de trofee”

”Mi-e dor de Europa, mai vreau și eu să mă bat pentru un trofeu, dar cu o echipă ca Gaziantep e greu. E exclus să accept o ofertă de la CFR deși mi-e foame de trofee, să mă bat acolo sus, dar aici în Turcia ești tratat altfel, e o diferență mare.

Am plecat de acolo, iubesc România, dar prefer să pregătesc un joc contra unor jucători de milioane de euro, contra unor echipe cu buget de 60 de milioane de euro.

Când mă uit la Fener mă crucesc că joc peste 2 săptămâni cu ei. Joc contra lui Valencia, cel care a fost la Manchester United, lui Luis Gustavo care a fost la Bayern”, a declarat Marius Șumudică pentru Digi Sport.

Marius Șumudică este ajutat de informațiile fiului său

În plus, ”Șumi” a precizat că fiul său îl ajută foarte mult la transferuri și la găsirea de jucători care ar putea fi de folos echipei.

Reclamă

”M-a ajutat fiul meu, că joacă 20 de ore pe PlayStation și mă ajută, știe unde joacă toți jucătorii. Acum l-am adus pe Mirallas, un fotbalist care a stat mult la Everton, are 60 de selecții în naționala Belgiei.

El mi-a zis: puteam să plec pe 5 milioane în țările arabe, dar am vrut să joc la o echipă mică, să văd ce pot face, și m-am interesat de tine ca antrenor. I-a cerut apoi lui fiu-miu analiza fundașilor adverși. Antrenând asemenea jucători mai înveți ceva”, a precizat fostul campion al României.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și