Închide meniul

E oficial! Anunţul făcut de Steaua despre AS47. Totul pentru promovare

Gal Dorin Publicat: 24 noiembrie 2020, 9:39

Reclamă
E oficial! Anunţul făcut de Steaua despre AS47. Totul pentru promovare

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

CSA Steaua, aproape de finala barajului

”AS 47 își dorește implicarea în susținerea sportului de înaltă performanță la CSA Steaua București, devenind partenerul echipei de fotbal din cadrul clubului și un suporter valoros, dedicat pasiunii pentru sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

(…) Misiunea AS47 este de a susține clubul Steaua spre marea performanță, oferind o voce oficială tuturor suporterilor steliști din țară și din străinătate”, este mesajul postat pe www.csasteaua.ro

Asociația Steliștilor 1947, în dispută cu liderii Peluzei Nord

De altfel, nu este prima dată când AS47 își exprimă susținerea pentru Steaua în dauna FCSB-ului patronat de Gigi Becali. La jumătatea anului, Asociația Steliștilor 1947 a postat un comunicat pe Facebook prin care anunța că Gheorghe Mustață, unul din liderii Peluzei Nord, a mințit când a vorbit despre pactul de neagresiune cu ”prietenii din Peluza Sud”.

”Pe scurt: nu exista un Pact de neagresiune între Steaua și fcsbiști, este încă o minciună în lungul discurs al unor oameni ce doresc cu orice preț să nu se respecte sentințele instanțelor de judecată”, se arăta atunci într-un comunicat emis de AS47.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și