Închide meniul

Nu-i campion și aici! Lewis Hamilton a dat în judecată o companie de ceasuri pentru numele său. Decizia luată de Uniunea Europeană

Gal Dorin Publicat: 24 noiembrie 2020, 7:37

Reclamă
Nu-i campion și aici! Lewis Hamilton a dat în judecată o companie de ceasuri pentru numele său. Decizia luată de Uniunea Europeană

profimediaimages

Lewis Hamilton a pierdut procesul pentru dreptul la numele său împotriva companiei cu același nume

Compania 44IP condusă de pilotul britanic a intentat un proces împotriva faimosului fabricant de ceasuri cu argumentul că numele ar fi fost adoptat ”cu rea credință”. În mod ironic, compania Hamilton produce ceasuri sub această marcă înregistrată încă din 1982.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewis Hamilton, respins de Uniunea Europeană

Numită după numărul purtat în timpul curselor de șoferul Mercedes, 44IP a încercat să impună marcă înregistrată pentru numele de ”Lewis Hamilton” pentru o gamă variată de produse din domeniul ceasurilor și bijuteriilor, anunță englezii de la Daily Mail.

Faimosul fabricant a atacat însă această decizie, iar Biroul pentru Proprietate Intelectuală al Uniunii Europene i-a dat însă dreptate. 

”Nu există niciun drept natural pentru ca o persoană să își aibă propriul nume folosit ca marcă înregistrată atunci când acest lucru ar leza drepturile altora”, a fost hotărârea oficialilor.

Lewis Hamilton, cavaler al Imperiului Britanic

Ce onoare pentru Lewis Hamilton! Pilotul va primi titlul de cavaler al Imperiului Britanic. Asta după ce a egalat performanţa uimitoare a lui Michael Schumacher şi a câştigat pentru a 7-a oară Campionatul Mondial de Formula 1.

Reclamă

Conform Daily Mail, Hamilton va fi decorat de Anul Nou, de către Regina Elisabeta a II-a. Înainte ca acest lucru să se întâmple, comisia care se ocupă cu aceste propuneri a stabilit faptul că afacerile lui Lewis sunt legale.

Pilotul a fost anchetat după ce şi-a înregistrat un avion personal în Insula Man, un paradis fiscal. El a economisit astfel 3,7 milioane de euro din acele taxe pe care urma să le plătească. Avionul a costat 18.5 milioane de euro. Totuşi, oficialităţile au stabilit că "manevra" este legală.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și