Închide meniul

Nu-i campion și aici! Lewis Hamilton a dat în judecată o companie de ceasuri pentru numele său. Decizia luată de Uniunea Europeană

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 24 noiembrie 2020, 7:37

Nu-i campion și aici! Lewis Hamilton a dat în judecată o companie de ceasuri pentru numele său. Decizia luată de Uniunea Europeană

profimediaimages

Lewis Hamilton a pierdut procesul pentru dreptul la numele său împotriva companiei cu același nume

Compania 44IP condusă de pilotul britanic a intentat un proces împotriva faimosului fabricant de ceasuri cu argumentul că numele ar fi fost adoptat ”cu rea credință”. În mod ironic, compania Hamilton produce ceasuri sub această marcă înregistrată încă din 1982.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewis Hamilton, respins de Uniunea Europeană

Numită după numărul purtat în timpul curselor de șoferul Mercedes, 44IP a încercat să impună marcă înregistrată pentru numele de ”Lewis Hamilton” pentru o gamă variată de produse din domeniul ceasurilor și bijuteriilor, anunță englezii de la Daily Mail.

Faimosul fabricant a atacat însă această decizie, iar Biroul pentru Proprietate Intelectuală al Uniunii Europene i-a dat însă dreptate. 

”Nu există niciun drept natural pentru ca o persoană să își aibă propriul nume folosit ca marcă înregistrată atunci când acest lucru ar leza drepturile altora”, a fost hotărârea oficialilor.

Lewis Hamilton, cavaler al Imperiului Britanic

Ce onoare pentru Lewis Hamilton! Pilotul va primi titlul de cavaler al Imperiului Britanic. Asta după ce a egalat performanţa uimitoare a lui Michael Schumacher şi a câştigat pentru a 7-a oară Campionatul Mondial de Formula 1.

Reclamă

Conform Daily Mail, Hamilton va fi decorat de Anul Nou, de către Regina Elisabeta a II-a. Înainte ca acest lucru să se întâmple, comisia care se ocupă cu aceste propuneri a stabilit faptul că afacerile lui Lewis sunt legale.

Pilotul a fost anchetat după ce şi-a înregistrat un avion personal în Insula Man, un paradis fiscal. El a economisit astfel 3,7 milioane de euro din acele taxe pe care urma să le plătească. Avionul a costat 18.5 milioane de euro. Totuşi, oficialităţile au stabilit că "manevra" este legală.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și