Închide meniul

Dan Petrescu are de ce să se teamă! AS Roma, încă o victorie la scor în campionat înaintea duelului cu CFR. Un român, lider în Italia

Mihai Ispas Publicat: 22 noiembrie 2020, 15:28

Reclamă
Dan Petrescu are de ce să se teamă! AS Roma, încă o victorie la scor în campionat înaintea duelului cu CFR. Un român, lider în Italia

profimediaimages

Dan Petrescu are motive să se teamă de AS Roma, care este de neoprit în Serie A

Dan Petrescu tocmai a pierdut trei jucători, care au fost infectaţi cu Covid-19. Chiar şi înaintea acestei veşti, antrenorul lui CFR avertiza că meciul cu Roma, de joia viitoare riscă să nu se poată disputa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu se teme că CFR nu va putea juca meciul cu Roma

”Eu cred că e bătaie de joc să joci 9 meciuri într-o lună, niciodată nu am mai văzut așa ceva, 9 meciuri în 30 de zile. E inuman la ce e supus CFR-ul, suntem singura echipă din România care suportă așa ceva, eu mă îngrozesc. În ziua de azi nimeni nu vrea să ajute pe nimeni în România. La noi dacă putem să dărâmăm pe cineva, dărâmăm.

Eu mă rog să am jucători la meciul cu Roma, în tur nu am avut. Mă rog să avem, am doar 14 jucători de câmp pe lista UEFA, în tur au fost 15. Nici nu vreau să mă gândesc la vreo accidentare sau vreun test Covid de marți, atunci nu cred că ne vom prezenta, nu vom avea jucători destui ca să ne prezentăm”, a spus Dan Petrescu, în urmă cu două zile. La meciul tur, CFR a fost învinsă cu 5-0 de AS Roma. 

După victoria cu CFR, Roma dă câte trei goluri pe meci

Astăzi, AS Roma i-a dat noi motive să se teamă antrenorului român. A învins-o pe Parma cu 3-0, după 3-1 cu Genoa în etapa precedentă. Borja Mayoral şi Henrikh Mkhitaryan, autorul unei "duble", au stabilit scorul final încă de la pauză.

Roma a urcat pe locul al treilea şi are al doilea cel mai bun atac din Serie A, cu 19 goluri în opt etape. Mai ales ultimele patru meciuri îi dau fiori lui Dan Petrescu. Roma a marcat de 13 ori şi a primit un singur gol. 

Reclamă

Chiricheş, titular la liderul din Serie A

În aceeaşi etapă, Sassuolo a învins cu 2-0 pe terenul lui Verona. Vlad Chiricheş a fost titular şi a rămas pe teren până la final la oaspeţi, deşi a ratat meciurile echipei naţionale din cauza problemelor medicale.

Sassuolo este marea revelaţie a campionatului. Este neînvinsă, performanţă cu care se mai pot lăuda doar Juventus şi Milan. Sassuolo este pe primul loc, dar poate pica pe poziţia a doua, în funcţie de rezultatul dintre Napoli şi Milan.

Înaintea partidei, Chiricheş a reprezentat-o pe Sassuolo într-o campanie naţională împotriva violenţei domestice.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și