Închide meniul

"E inuman!" Dan Petrescu lansează un scenariu halucinant pentru partida cu Roma: "În cazul acesta, nu cred că ne vom prezenta"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 noiembrie 2020, 20:26 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

"E inuman!" Dan Petrescu lansează un scenariu halucinant pentru partida cu Roma: "În cazul acesta, nu cred că ne vom prezenta"

SportPictures / Stefan Constantin via Hepta

Dan Petrescu este antrenorul celor de la CFR Cluj

Petrescu se plânge că are lotul decimat de accidentări. Vinicius şi Omrani vor lipsi atât cu UTA, cât şi cu Roma. Petrescu ia în calcul cel mai negru scenariu pentru campioană: să piardă la masa verde partida cu Roma. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au apărut și alte probleme de lot, să vedem cât de grave. Dacă înainte de Roma eram rău, acum e și mai rău. Eu cred că e bătaie de joc să joci 9 meciuri într-o lună, niciodată nu am mai văzut așa ceva, 9 meciuri în 30 de zile. E inuman la ce e supus CFR-ul, suntem singura echipă din România care suportă așa ceva, eu mă îngrozesc. În ziua de azi nimeni nu vrea să ajute pe nimeni în România. La noi dacă putem să dărâmăm pe cineva, dărâmăm.

Eu mă rog să am jucători la meciul cu Roma, în tur nu am avut. Mă rog să avem, am doar 14 jucători de câmp pe lista UEFA, în tur au fost 15. Nici nu vreau să mă gândesc la vreo accidentare sau vreun test Covid de marți, atunci nu cred că ne vom prezenta, nu vom avea jucători destui ca să ne prezentăm”, a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Dan Petrescu a fost dezamăgit şi de echipa naţională

Dan Petrescu consideră că echipa națională nu arată nimic și este dezamăgit de jocurile pe care le-au făcut tricolorii în Liga Națiunilor.

Rezultatele nu sunt bune. Eu zic că dacă joci în Irlanda trebuie să câștigi. Din păcate, la echipa națională nu văd nimic posibil. Nu știu ce se întâmplă, dar rezultatele vorbesc împotriva noastră. Singurul lucuru pozitiv e că am ajuns în urna a doua, dar nu înseamnă nimic dacă termini pe 3-4.

Reclamă

La cum arată lucrurile acum, noi nu arătăm nimic. Dacă nu era meciul cu Norvegia la masa verde, noi nu băteam pe nimeni, într-o grupă accesibilă. Rezultatele au fost foarte slabe. Eșecul cu Islanda a fost, la fel, un rezultat foarte rău”, a mai spus Dan Petrescu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și