Închide meniul

Tiger Woods va participa la o competiție de golf alături de fiul său de doar 11 ani! ”Îmi aduce aminte de mine și de tatăl meu”

Gal Dorin Publicat: 20 noiembrie 2020, 10:27

Reclamă
Tiger Woods va participa la o competiție de golf alături de fiul său de doar 11 ani! ”Îmi aduce aminte de mine și de tatăl meu”

profimediaimages

Tiger Woods va participa la o competiție de golf alături de fiul său, Charlie

Tiger Woods și Charlie se vor alătura altor mari jucători de golf într-un eveniment care îi pune pe aceștia în echipă cu membri ai familiei și jucând împreună pentru a câștiga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tiger Woods, emoționat înaintea de a juca cu fiul său:”Îmi aduce aminte de mine și de tatăl meu”

Woods, ajuns la 44 de ani și cu 15 trofee majore câștigate, își va face debutul în turneul care era până recent cunoscut sub numele de ”Provocarea Tată / Fiu”. 

Woods junior, ajuns la 11 ani, și-a petrecut vara câștigând turnee de golf pentru copii în Florida, astfel că nu este nici pe departe un amator în ale sportului.

” Îmi aduce aminte foarte mult de mine și de tatăl meu. Începe să îi placă!”, a declarat Tiger Woods, care a câștigat 82 de turnee PGA în decursul carierei sale și a fost văzut de multe ori la competițiile de juniori ale lui Charlie.

”Începe să înțeleagă cum să joace. Îmi pune întrebările corecte. L-am învățat cum să joace bine pentru nivelul său, astfel că este senzațional să merg pe teren și să fiu cu el pur și simplu”, a mărturisit Tiger Woods, conform celor de la BBC.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Vezi toate știrile
Citește și