Închide meniul

Tiger Woods va participa la o competiție de golf alături de fiul său de doar 11 ani! ”Îmi aduce aminte de mine și de tatăl meu”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 20 noiembrie 2020, 10:27

Tiger Woods va participa la o competiție de golf alături de fiul său de doar 11 ani! ”Îmi aduce aminte de mine și de tatăl meu”

profimediaimages

Tiger Woods va participa la o competiție de golf alături de fiul său, Charlie

Tiger Woods și Charlie se vor alătura altor mari jucători de golf într-un eveniment care îi pune pe aceștia în echipă cu membri ai familiei și jucând împreună pentru a câștiga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tiger Woods, emoționat înaintea de a juca cu fiul său:”Îmi aduce aminte de mine și de tatăl meu”

Woods, ajuns la 44 de ani și cu 15 trofee majore câștigate, își va face debutul în turneul care era până recent cunoscut sub numele de ”Provocarea Tată / Fiu”. 

Woods junior, ajuns la 11 ani, și-a petrecut vara câștigând turnee de golf pentru copii în Florida, astfel că nu este nici pe departe un amator în ale sportului.

” Îmi aduce aminte foarte mult de mine și de tatăl meu. Începe să îi placă!”, a declarat Tiger Woods, care a câștigat 82 de turnee PGA în decursul carierei sale și a fost văzut de multe ori la competițiile de juniori ale lui Charlie.

”Începe să înțeleagă cum să joace. Îmi pune întrebările corecte. L-am învățat cum să joace bine pentru nivelul său, astfel că este senzațional să merg pe teren și să fiu cu el pur și simplu”, a mărturisit Tiger Woods, conform celor de la BBC.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și