Închide meniul

FC Botoșani, demolată de COVID-19 înaintea meciului cu Craiova! ”Ce să fac cu ei, îi trec pe foaia de joc doar”

Gal Dorin Publicat: 20 noiembrie 2020, 7:40

Reclamă
FC Botoșani, demolată de COVID-19 înaintea meciului cu Craiova! ”Ce să fac cu ei, îi trec pe foaia de joc doar”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Marius Croitoru are mari probleme de lot înaintea meciului cu Universitatea Craiova

La conferința de presă organizată înaintea partidei, antrenorul Marius Croitoru a declarat că speră la rezultate negative și mai mulți fotbaliști disponibili, chiar dacă singurul mod în care îi va putea folosi va fi pentru a acoperi spațiile goale de pe foaia de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoșani, lot decimat înaintea duelului cu Universitatea Craiova

”Asta e realitatea, din păcate ne-a afectat destul de grav acest virus. Vom juca cu cei pe care îi avem apți, nu se mai poate vorbi acum despre capacitate de efort sau despre pregătire fizică. Un jucător care stă 14 zile în izolare, nu poate reveni la o formă bună în două antrenamente.

”Mai așteptăm niște teste, dar chiar dacă vor fi negative, n-avem ce face, nu avem cum să-i folosim. Doar să-i trec pe foaie dacă ies câțiva negativi, pentru că nu am 18 jucători de câmp, n-am cu cine să umplu foaia de joc”, a precizat antrenorul Marius Croitoru.

Marius Croitoru ar fi uimit să obțină puncte cu Craiova: ”Sunt favoriți 100%”

Mai mult, tehnicianul a precizat că nu se așteaptă să reușească un rezultat pozitiv cu oltenii, ținând cont de întregul context. Totuși, el a declarat că FC Botoșani putea face o partidă mare dacă ar fi avut lotul complet.

”Craiova e o echipă puternică a campionatului, una dintre cele trei din față, alături de FCSB și CFR. O demonstrează că vrea să câștige campionatul, prin investiții, prin tot ce se întâmplă acolo. Realitatea arată că ei sunt favoriți în meciul ăsta, 100%. Eu am 11 jucători de care nu mă pot apropia.

Reclamă

Ar fi o mare surpriză să obținem ceva, în condițiile astea. Dacă era totul normal, nu era nicio surpriză, Botoșani e o echipă puternică, am demonstrat asta”, a precizat Marius Croitoru.

După zece etape, FC Botoșani se află pe locul 11 în clasament, cu 11 puncte acumula. Adversarii de la Craiova se află pe locul doi, la egalitate de puncte cu liderul FCSB, dar având un golaveraj inferior.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și