Închide meniul

FC Botoșani, demolată de COVID-19 înaintea meciului cu Craiova! ”Ce să fac cu ei, îi trec pe foaia de joc doar”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 20 noiembrie 2020, 7:40

FC Botoșani, demolată de COVID-19 înaintea meciului cu Craiova! ”Ce să fac cu ei, îi trec pe foaia de joc doar”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Marius Croitoru are mari probleme de lot înaintea meciului cu Universitatea Craiova

La conferința de presă organizată înaintea partidei, antrenorul Marius Croitoru a declarat că speră la rezultate negative și mai mulți fotbaliști disponibili, chiar dacă singurul mod în care îi va putea folosi va fi pentru a acoperi spațiile goale de pe foaia de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoșani, lot decimat înaintea duelului cu Universitatea Craiova

”Asta e realitatea, din păcate ne-a afectat destul de grav acest virus. Vom juca cu cei pe care îi avem apți, nu se mai poate vorbi acum despre capacitate de efort sau despre pregătire fizică. Un jucător care stă 14 zile în izolare, nu poate reveni la o formă bună în două antrenamente.

”Mai așteptăm niște teste, dar chiar dacă vor fi negative, n-avem ce face, nu avem cum să-i folosim. Doar să-i trec pe foaie dacă ies câțiva negativi, pentru că nu am 18 jucători de câmp, n-am cu cine să umplu foaia de joc”, a precizat antrenorul Marius Croitoru.

Marius Croitoru ar fi uimit să obțină puncte cu Craiova: ”Sunt favoriți 100%”

Mai mult, tehnicianul a precizat că nu se așteaptă să reușească un rezultat pozitiv cu oltenii, ținând cont de întregul context. Totuși, el a declarat că FC Botoșani putea face o partidă mare dacă ar fi avut lotul complet.

”Craiova e o echipă puternică a campionatului, una dintre cele trei din față, alături de FCSB și CFR. O demonstrează că vrea să câștige campionatul, prin investiții, prin tot ce se întâmplă acolo. Realitatea arată că ei sunt favoriți în meciul ăsta, 100%. Eu am 11 jucători de care nu mă pot apropia.

Reclamă

Ar fi o mare surpriză să obținem ceva, în condițiile astea. Dacă era totul normal, nu era nicio surpriză, Botoșani e o echipă puternică, am demonstrat asta”, a precizat Marius Croitoru.

După zece etape, FC Botoșani se află pe locul 11 în clasament, cu 11 puncte acumula. Adversarii de la Craiova se află pe locul doi, la egalitate de puncte cu liderul FCSB, dar având un golaveraj inferior.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și