Închide meniul

Florin Tănase își poate vedea visul împlinit. Performanța impresionantă care îl aduce aproape de transferul carierei

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 noiembrie 2020, 8:04

Reclamă
Florin Tănase își poate vedea visul împlinit. Performanța impresionantă care îl aduce aproape de transferul carierei

Profimediaimages

Florin Tănase trece printr-un moment excelent

Titularizat de Rădoi, Tănase i-a pasat decisiv lui Eric Bicfalvi. A demonstrat că este în cea mai bună formă din carieră și poate prinde transferul mult visat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase are cifre excelente și poate pleca de la FCSB

Pentru Tănase a fost al 8-lea meci consecutiv în care a contribuit la un gol pentru echipa de club sau echipa națională. Evoluția de la Belfast îi poate crește cota, estimată de Transfermarkt la 2.2 milioane de euro. 

"Meciurile la echipa națională te ajută foarte mult pentru un transfer în străinătate", a declarat Tănase chiar înaintea meciului cu Irlanda de Nord.

Tănase are două oferte din Turcia, de la Basaksehir și Sivasspor. Echipa președintelui Erdogan joacă în Champions League și are cele mai mari șanse să-l transfere pe atacantul lui FCSB. Gigi Becali cere cinci milioane de euro pentru a-l ceda pe căpitanul roș-albaștrilor.

Patru jucători de la FCSB au fost titulari cu Irlanda de Nord. Dennis Man a ratat șansa de a le atrage atenția scouterilor.

Reclamă

"Dacă un singur un meci bun face Man la naționala României, Gigi Becali ia peste 15 milioane de euro", a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Dennis Man și Florin Tănase sunt cei mai buni marcatori din Liga 1. Amândoi au marcat câte 9 goluri în această ediție de campionat.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și