Închide meniul

Florin Tănase își poate vedea visul împlinit. Performanța impresionantă care îl aduce aproape de transferul carierei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 noiembrie 2020, 8:04

Florin Tănase își poate vedea visul împlinit. Performanța impresionantă care îl aduce aproape de transferul carierei

Profimediaimages

Florin Tănase trece printr-un moment excelent

Titularizat de Rădoi, Tănase i-a pasat decisiv lui Eric Bicfalvi. A demonstrat că este în cea mai bună formă din carieră și poate prinde transferul mult visat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase are cifre excelente și poate pleca de la FCSB

Pentru Tănase a fost al 8-lea meci consecutiv în care a contribuit la un gol pentru echipa de club sau echipa națională. Evoluția de la Belfast îi poate crește cota, estimată de Transfermarkt la 2.2 milioane de euro. 

"Meciurile la echipa națională te ajută foarte mult pentru un transfer în străinătate", a declarat Tănase chiar înaintea meciului cu Irlanda de Nord.

Tănase are două oferte din Turcia, de la Basaksehir și Sivasspor. Echipa președintelui Erdogan joacă în Champions League și are cele mai mari șanse să-l transfere pe atacantul lui FCSB. Gigi Becali cere cinci milioane de euro pentru a-l ceda pe căpitanul roș-albaștrilor.

Patru jucători de la FCSB au fost titulari cu Irlanda de Nord. Dennis Man a ratat șansa de a le atrage atenția scouterilor.

Reclamă

"Dacă un singur un meci bun face Man la naționala României, Gigi Becali ia peste 15 milioane de euro", a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Dennis Man și Florin Tănase sunt cei mai buni marcatori din Liga 1. Amândoi au marcat câte 9 goluri în această ediție de campionat.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și