Închide meniul

Ce construcție! Liverpool s-a mutat în noua bază de 50 de milioane de lire. Cum se antrenează vedetele lui Jurgen Klopp

Gal Dorin Publicat: 18 noiembrie 2020, 10:25

Reclamă
Ce construcție! Liverpool s-a mutat în noua bază de 50 de milioane de lire. Cum se antrenează vedetele lui Jurgen Klopp

profimediaimages

Jucătorii lui Jurgen Klopp s-au mutat deja în noua bază

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starurile lui Klopp s-au relocat deja în noul sediu ultramodern, care este dotat cu toate lucrurile care i-ar putea fi necesare unui jucător de fotbal. 

Tinerii de la Academia lui Liverpool erau deja acolo, însă clubul a declarat că și-a dorit ca toți jucătorii să fie strânși în același loc. 

Noua bază de pregătire a campionilor Angliei a costat 50 de milioane de lire sterline și, într-adevăr, arată ”de toți banii”!

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și