Închide meniul

Ante Puljic, despre calvarul trăit zilnic la Dinamo! ”Suntem ființe umane! E deranjant să te amăgească”

Gal Dorin Publicat: 18 noiembrie 2020, 8:01

Reclamă
Ante Puljic, despre calvarul trăit zilnic la Dinamo! ”Suntem ființe umane! E deranjant să te amăgească”

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Ante Puljic a povestit cum este viața jucătorilor de la Dinamo în mijlocul crizei

Ante Puljic: ”Doar promisiuni! E deranjant să te amăgească”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Suntem îngrijorați. Nici noi nu știm ce să mai credem. Am vorbit de 3-4 ori, suntem supărați că ni se promite ceva și rămânem doar la promisiuni. Înțelegem că echipa e în situație critică, dar nu mai promite! Suntem și noi ființe umane, avem familii, e deranjant să te amăgească

Până la urmă, nu e vorba doar de salariile jucătorilor, ci și de ale oamenilor de la Săftica, de la club, de viața clubului. 

Ți se spune că vineri ai salariile, vineri te duce săptămâna viitoare, lunea viitoare se face miercuri, miercuri vineri, vineri devine lunea viitoare, luni îți spune „săptămâna asta”, săptămâna asta devine săptămâna viitoare. Ajungi să vorbești singur!”, a răbufnit Ante Puljic.

Ante Puljic avertizează: ”Nu se rezolva cu un salariu”

Căpitanul lui Dinamo a avertizat că situația nu se va rezolva doar cu plata unui singur salariu și a declarat că este urgentă nevoie de o injecție de capital.

Reclamă

”Să ne înțelegem: nu înseamnă că dacă ni se plătește nouă acum un salariu, se rezolvă ca prin farmec toate problemele la Dinamo.

(…) Viața clubului este în balanță, în aceste zile, în aceste săptămâni. 

(…) Trebuie urgent investiți 2-3 milioane de euro în club. Nu să aibă jucătorii bani, să aibă Dinamo din ce supraviețui! Este inadmisibil să nu știm ce se va întâmpla mâine”, a declarat Ante Puljic, conform GSP.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și