Închide meniul

Ante Puljic, despre calvarul trăit zilnic la Dinamo! ”Suntem ființe umane! E deranjant să te amăgească”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 18 noiembrie 2020, 8:01

Ante Puljic, despre calvarul trăit zilnic la Dinamo! ”Suntem ființe umane! E deranjant să te amăgească”

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Ante Puljic a povestit cum este viața jucătorilor de la Dinamo în mijlocul crizei

Ante Puljic: ”Doar promisiuni! E deranjant să te amăgească”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Suntem îngrijorați. Nici noi nu știm ce să mai credem. Am vorbit de 3-4 ori, suntem supărați că ni se promite ceva și rămânem doar la promisiuni. Înțelegem că echipa e în situație critică, dar nu mai promite! Suntem și noi ființe umane, avem familii, e deranjant să te amăgească

Până la urmă, nu e vorba doar de salariile jucătorilor, ci și de ale oamenilor de la Săftica, de la club, de viața clubului. 

Ți se spune că vineri ai salariile, vineri te duce săptămâna viitoare, lunea viitoare se face miercuri, miercuri vineri, vineri devine lunea viitoare, luni îți spune „săptămâna asta”, săptămâna asta devine săptămâna viitoare. Ajungi să vorbești singur!”, a răbufnit Ante Puljic.

Ante Puljic avertizează: ”Nu se rezolva cu un salariu”

Căpitanul lui Dinamo a avertizat că situația nu se va rezolva doar cu plata unui singur salariu și a declarat că este urgentă nevoie de o injecție de capital.

Reclamă

”Să ne înțelegem: nu înseamnă că dacă ni se plătește nouă acum un salariu, se rezolvă ca prin farmec toate problemele la Dinamo.

(…) Viața clubului este în balanță, în aceste zile, în aceste săptămâni. 

(…) Trebuie urgent investiți 2-3 milioane de euro în club. Nu să aibă jucătorii bani, să aibă Dinamo din ce supraviețui! Este inadmisibil să nu știm ce se va întâmpla mâine”, a declarat Ante Puljic, conform GSP.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și