Închide meniul

Dan Petrescu s-a hotărât asupra viitorului său! Anunţul făcut de conducătorii CFR-ului şi ce spun despre ofertele primite de antrenorul campioanei

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 noiembrie 2020, 18:52

Reclamă
Dan Petrescu s-a hotărât asupra viitorului său! Anunţul făcut de conducătorii CFR-ului şi ce spun despre ofertele primite de antrenorul campioanei

Mediafax Foto / Paul Ursachi via Hepta

Dan Petrescu va rămâne la CFR Cluj

Antrenorul campioanei a fost băgat în şedinţă de conducătorii clubului şi s-a ajuns la un numitor comun. Petrescu a fost convins să rămână pentru a încerca să câştige un nou titlu, al patrulea la rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu va continua pe banca lui CFR Cluj

"Da, categoric, Dan Petrescu rămâne la echipă. Contractul lui este valabil până în 2020. Lucrurile sunt acum pe făgaşul normal. Suntem înaintea unor meciuri importante şi trebuie să ne concentrăm asupra lor", a declarat Marius Bilaşco la Digi Sport. 

Directorul sportiv al grupării din Gruia este sigur că Petrescu nu şi-a grăbit plecarea pentru că ar fi avut oferte uriaşe. Au existat zvonuri că Al Nassr, din Arabia Saudită, l-a ademenit cu un salariu de senzaţie.

"Sunt convins că am fi avut această discuţie dacă exista şi oferta. Eu nu cred, pentru că nu s-a discutat niciodată aşa ceva", a spus Bilaşco.

CFR Cluj este pe podium în Liga 1, la trei puncte în spatele lui FCSB şi Universitatea Craiova. Pentru ardeleni urmează duelul cu UTA Arad.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
Vezi toate știrile
Citește și