Închide meniul

Un munte de bani! Cât o costă pe Juventus fiecare an cu Cristiano Ronaldo. Șefii campioanei Italiei sunt gata să îl vândă în vară

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 15 noiembrie 2020, 18:41

Un munte de bani! Cât o costă pe Juventus fiecare an cu Cristiano Ronaldo. Șefii campioanei Italiei sunt gata să îl vândă în vară

profimediaimages

Cristiano Ronaldo este foarte aproape de o despărțire de Juventus

Deși Cristiano Ronaldo este într-o formă impecabilă și nu arată nici pe departe că urmează să împlinească 36 de ani, problemele lui Juve sunt de natură economică, nu fotbalistică. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianconeri se află deja în criză economică din cauza pandemiei de coronavirus și, dacă l-ar păstra pe Cristiano, ei ar trebui să mai plătească încă 375 de milioane de euro, scriu italienii de la Corriere dello Sport.

Cristiano Ronaldo o costă pe Juventus 64 de milioane de euro pe an

Juve l-a cumpărat pe câștigătorul a 5 Baloane de Aur cu 100 de milioane de la Real Madrid în 2018. La această sumă s-a adăugat taxa de solidaritate, în valoare de încă 15 milioane.

În plus, fiecare an îi costă pe italieni 64 de milioane de euro: 31 de milioane salariul lui Ronaldo și încă 33 în taxe. Cum întregul plafon de salarii de la campioana Italiei se ridică la 250 de milioane de euro, portughezul câștigă aproape un sfert din total!

Vânzându-l acum, Juventus vrea să obțină și maximul de profit de pe urma lui Ronaldo atâta vreme cât acesta încă se află în vârf de formă.

Reclamă

Paris Saint-Germain și Manchester United sunt două dintre formațiile care sunt așteptate să facă oferte pentru portughez.

Cristiano Ronaldo este cotat la 60 de milioane de euro în acest moment, conform transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și