Închide meniul

Continuă problemele pentru Liverpool. Mohamed Salah, depistat cu Covid-19! Cum se simte starul lui Klopp şi ce meciuri ratează

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 13 noiembrie 2020, 14:55

Continuă problemele pentru Liverpool. Mohamed Salah, depistat cu Covid-19! Cum se simte starul lui Klopp şi ce meciuri ratează

profimediaimages

Mohamed Salah a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Naționala Egiptului se pregătește pentru ”dubla” cu Togo din preliminariile Cupei Africii pe Națiuni, astfel că pierderea lui Salah, de departe cel mai important jucător al lor, cade extrem de greu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mohamed Salah nu are simptome de COVID-19

Același comunicat arată că atacantul lui Liverpool nu are momentan simptomele specifice virusului. Mai mult, alți membri ai echipei au ieșit negativi la testare.

Mohamed Salah tocmai a petrecut la nunta fratelui său, Nasr, organizată la Cairo. A dansat alături de zeci de oameni şi nu a purtat corespunzător mască de protecţie. În Egipt, restricţiile nu sunt dure – la astfel de evenimente pot participa până la 300 de persoane. 

Reclamă

Salah va rata cel puțin următoarele două jocuri ale ”cormoranilor”. Ei joacă acasă cu Leicester, pe 21 noiembrie, în duelul echipelor din vârful clasamentului din Premier League.

După acest meci tare, vine partida cu Atalanta din Champions League, disputată tot pe Anfield.

Mohamed Salah, implicat în lupta cu COVID-19

Anunțul este cu atât mai interesant cu cât Salah este una dintre cele mai active figuri din țara sa în lupta cu noul coronavirus. Jucătorul a donat tone de alimente, bani şi aparatură pentru spitalele din Egipt. Tatăl lui se ocupă de întreaga operaţiune.

Reclamă 4 / 0/3

Fotbalistul care a devenit campion al Europei cu Liverpool i-a ajutat pe locuitorii din orașul natal, Nagrig, cu tone de carne. Comunitatea a fost grav afectată din cauza pandemiei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 „Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României Vezi toate știrile
Citește și