Închide meniul

Opriţa îşi simte postul "vânat". Declaraţii surprinzătoare după o victorie categorică a lui CSA Steaua. "Toţi caută să vină aici"

Gal Dorin Publicat: 13 noiembrie 2020, 14:39

Reclamă
Opriţa îşi simte postul "vânat". Declaraţii surprinzătoare după o victorie categorică a lui CSA Steaua. "Toţi caută să vină aici"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Daniel Oprița, declarații surprinzătoare după victoria clară a echipei sale

Deși victoria cu Balotești a fost una categorică, antrenorul Daniel Oprița a avut câteva declarații surprinzătoare după meci. El a vorbit despre diverse persoane care îi vânează postul, chiar dacă echipa merge ”ceas” în eșalonul secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”E o junglă și, când simt puțin sânge, imediat încearcă să te pună la pământ, asta le-am spus și lor. Toți caută să vină, vânează locurile de aici.

Eu nu renunț în acest moment pentru că sunt în obiectiv, practic sunt la baraj. Găsiseră antrenor, înlocuitor, au sunat pe la oamenii de la club că au soluții”, a răbufnit Daniel Oprița.

FCSB 2, victorie pe locul 2

FCSB 2, rivala CSA Steaua, se află pe locul doi în clasament și a învins-o și ea astăzi pe Dinamo 2 într-unul dintre cele mai aşteptate meciuri din Liga 3.

Gigi Becali şi-a trimis mai mulţi jucători la echipa secundă, iar rezultatul s-a văzut. Alexandru Buziuc a deschis scorul în minutul 66, din penalty. "Câinii" au revenit pe final şi au fost aproape să smulgă o remiză. Au restabilit egalitatea în minutul 85, când Andreas Mihaiu a punctat tot de la punctul cu var.

Reclamă

FCSB 2 a mai avut timp să înscrie o dată. A profitat de o gafă de proporţii a apărării dinamoviste! În minutul 88, portarul roş-albaştrilor a degajat, iar Buziuc a deviat mingea. Un fundaş al grupării din Ştefan cel Mare s-a făcut de râs, iar Ciprian Timiş a făcut 2-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și