Închide meniul

Opriţa îşi simte postul "vânat". Declaraţii surprinzătoare după o victorie categorică a lui CSA Steaua. "Toţi caută să vină aici"

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 13 noiembrie 2020, 14:39

Opriţa îşi simte postul "vânat". Declaraţii surprinzătoare după o victorie categorică a lui CSA Steaua. "Toţi caută să vină aici"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Daniel Oprița, declarații surprinzătoare după victoria clară a echipei sale

Deși victoria cu Balotești a fost una categorică, antrenorul Daniel Oprița a avut câteva declarații surprinzătoare după meci. El a vorbit despre diverse persoane care îi vânează postul, chiar dacă echipa merge ”ceas” în eșalonul secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”E o junglă și, când simt puțin sânge, imediat încearcă să te pună la pământ, asta le-am spus și lor. Toți caută să vină, vânează locurile de aici.

Eu nu renunț în acest moment pentru că sunt în obiectiv, practic sunt la baraj. Găsiseră antrenor, înlocuitor, au sunat pe la oamenii de la club că au soluții”, a răbufnit Daniel Oprița.

FCSB 2, victorie pe locul 2

FCSB 2, rivala CSA Steaua, se află pe locul doi în clasament și a învins-o și ea astăzi pe Dinamo 2 într-unul dintre cele mai aşteptate meciuri din Liga 3.

Gigi Becali şi-a trimis mai mulţi jucători la echipa secundă, iar rezultatul s-a văzut. Alexandru Buziuc a deschis scorul în minutul 66, din penalty. "Câinii" au revenit pe final şi au fost aproape să smulgă o remiză. Au restabilit egalitatea în minutul 85, când Andreas Mihaiu a punctat tot de la punctul cu var.

Reclamă

FCSB 2 a mai avut timp să înscrie o dată. A profitat de o gafă de proporţii a apărării dinamoviste! În minutul 88, portarul roş-albaştrilor a degajat, iar Buziuc a deviat mingea. Un fundaş al grupării din Ştefan cel Mare s-a făcut de râs, iar Ciprian Timiş a făcut 2-1.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” Vezi toate știrile
Citește și