Închide meniul

Laszlo Balint ar putea da lovitura carierei! Antrenorul celor de la UTA, ofertat de o echipă din Championship

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 noiembrie 2020, 19:38

Reclamă
Laszlo Balint ar putea da lovitura carierei! Antrenorul celor de la UTA, ofertat de o echipă din Championship

SportPictures / Ciprian Petcut via Hepta

Laszlo Balint, aproape de a antrena în Championship

Chiar Balint a confirmat că discuţiile sunt avansate. Englezii care sunt pe penultimul loc în Championship tocmai l-au demis pe Gary Monk şi îi caută înlocuitori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Balint, dorit în Championship de Sheffield Wednesday

Impresarul lui Laszlo Balint, Bogdan Apostu, poartă negocierile cu conducătorii clubului care a fost înfiinţat în 1867.

"Sunt nişte zvonuri, sunt nişte contacte. Eu sunt antrenor sub contract, sunt 100% dedicat muncii de la UTA. Rămâne de văzut despre ce este vorba. Acum sunt foarte concentrat pe ce am de făcut în această pauză. Lucrăm foarte mult în aceste zile.

Eu o să fiu foarte sincer. Am avut o discuţie cu Bogdan în această seară în care mi-a confirmat interesul celor de la Sheffield Wednesday. Eu i-am şi spus foarte clar, când această poveste capătă interese concrete pot să mă interesez şi eu la mai multe detalii. Eu nu pot să fac altceva decât să fiu concentrat pe munca pe care trebuie să o depun la UTA", a anunţat Laszlo Balint la Digi Sport.

Nou-promovata UTA Arad a avut rezultate peste aşteptări în Liga 1. A suferit numai două înfrângeri în primele 10 etape şi se află în imediata apropiere a locurilor de play-off.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și