Închide meniul

”O mândrie! Am sperat că voi fi căpitan”. Răzvan Marin, bucuros după un gol și o banderolă. Mesaj pentru norvegieni

Gal Dorin Publicat: 11 noiembrie 2020, 18:37

Reclamă
”O mândrie! Am sperat că voi fi căpitan”. Răzvan Marin, bucuros după un gol și o banderolă. Mesaj pentru norvegieni

Răzvan Marin vrea ca Mirel Rădoi să rămână la echipa națională

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

La finalul partidei, Răzvan Marin s-a declarat foarte bucuros pentru reușită și pentru că a avut banderola pe braț. El a explicat că a sperat la acest lucru după ce a văzut că nu joacă Tătărușanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”O mândrie! Când am văzut că nu joacă Tătă, mă gândeam că aș putea fi căpitan fiindcă eram unul dintre cei mai vechi. Mă bucur că mi se oferă această încredere, sper să nu dezamăgesc și sper să ofer și eu înapoi.

Mă bucur că Mister a avut încredere în mine să mă pună căpitan. Suntem fericiți pentru victorie, veneam după trei rezultate negative și era importantă victoria în primul rând pentru moral”, a declarat Răzvan Marin.

Răzvan Marin: ”Cu siguranță va fi mai greu cu Norvegia”

Întrebat despre duelul cu nordicii lui Haaland, Marin a declarat că echipa s-a pus pe picioare după acest meci amical și că va fi pregătită.

”Cu siguranță va fi mai greu (n.r. cu Norvegia). Acest meci amical ne-a prins bine să pregătim meciul cu Norvegia și sperăm, bineînțeles, să scoatem rezultate pozitive și în următoarele două meciuri”, a fost discursul lui Marin.

Reclamă

Răzvan Marin: ”E bine la Cagliari”

Jucătorul lui Cagliari a vorbit și despre experiența pe care o trăiește în Italia unde chiar joacă meci de meci titular spre deosebire de experiența de la Ajax.

”Am început bine la Cagliari, am jucat toate meciurile ca titular, am avut și un ritm mai bun. E bine la Cagliari, mi se oferă încredere și acolo. 

Eu încerc să dau tot la fiecare meci. Sper să joc în continuare titular, să am meciuri în picioare. La vârsta mea asta este cel mai important, de asta am și ales această schimbare (n.r. plecarea de la Ajax)”, a precizat Răzvan Marin la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și