Închide meniul

"Mi-a salvat familia!". Marius Şumudică a primit un ajutor nesperat de la Gigi Becali. "Este un om extraordinar"

Antena Sport Publicat: 10 noiembrie 2020, 14:37

Reclamă
"Mi-a salvat familia!". Marius Şumudică a primit un ajutor nesperat de la Gigi Becali. "Este un om extraordinar"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali l-a ajutat pe Marius Şumudică

Şumudică a primit un ajutor nesperat. Gigi Becali a luat atitudine şi s-a oferit să îl ajute. S-a dus la clinica pe care o deţine şi a luat medicamente antivirale pentru cele trei persoane care s-au îmbolnăvit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, surprins de gestul remarcabil făcut de Gigi Becali

Patronul lui FCSB a ţinut contact în permanenţă cu soţia lui Şumudică şi chiar s-a dus acasă la tehnicianul care a obţinut rezultate remarcabile în Turcia.

"Îi mulţumesc lui Gigi Becali, este un om extraordinar! Mi-a salvat familia. Tatăl meu are 74 de ani, are şi alte probleme, cardiace şi altele, la fel şi soţia şi fetiţa mea. El s-a oferit să meargă la mine acasă. M-a sunat înainte de meci şi mi-a zis să stau liniştit că o să aibă el grijă de familia mea. S-a ocupat de tot: telefoane, vizite şi îi mulţumesc pe această cale. M-a mişcat profund, m-a făcut să fiu liniştit la mii de kilometri distanţă de cei dragi", a declarat Marius Şumudică la Digi Sport.

Gigi Becali i-a ajutat cu medicamente şi pe cei doi veri ai săi, Victor şi Giovanni Becali. Agenţii de jucători au reuşit să câştige lupta cu coronavirusul.

Mă simt mult mai bine acum. Am avut noroc și cu văru-miu Gigi, care mi-a dat niște pastile de la clinica lui și m-am pus destul de repede pe picioare.

Reclamă

Nu pot să-mi dau seama exact de unde am luat virusul. Poate când am fost în Italia pentru transferul lui Mihăilă, poate la bar, când ne-am uitat la Norvegia – România… Nu știu și nici nu mai contează… Sper să fiu ok cât mai repede din toate punctele de vedere", a declarat, luna trecută, Giovanni Becali.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos 12:05 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:51 Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, live în AntenaPLAY 11:45 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:44 VideoEnergia unei performanţe uriaşe! Filmul calificării României la EURO 2024 a stârnit emoţii: „Va inspira mulţi oameni” 11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 11:19 FCSB cere să joace în Ghencea, dar CSA Steaua nu îi poate răspunde! Motivul incredibil care dă peste cap planurile lui Becali 10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și