Închide meniul

"Mi-a salvat familia!". Marius Şumudică a primit un ajutor nesperat de la Gigi Becali. "Este un om extraordinar"

Antena Sport Publicat: 10 noiembrie 2020, 14:37

Reclamă
"Mi-a salvat familia!". Marius Şumudică a primit un ajutor nesperat de la Gigi Becali. "Este un om extraordinar"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali l-a ajutat pe Marius Şumudică

Şumudică a primit un ajutor nesperat. Gigi Becali a luat atitudine şi s-a oferit să îl ajute. S-a dus la clinica pe care o deţine şi a luat medicamente antivirale pentru cele trei persoane care s-au îmbolnăvit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, surprins de gestul remarcabil făcut de Gigi Becali

Patronul lui FCSB a ţinut contact în permanenţă cu soţia lui Şumudică şi chiar s-a dus acasă la tehnicianul care a obţinut rezultate remarcabile în Turcia.

"Îi mulţumesc lui Gigi Becali, este un om extraordinar! Mi-a salvat familia. Tatăl meu are 74 de ani, are şi alte probleme, cardiace şi altele, la fel şi soţia şi fetiţa mea. El s-a oferit să meargă la mine acasă. M-a sunat înainte de meci şi mi-a zis să stau liniştit că o să aibă el grijă de familia mea. S-a ocupat de tot: telefoane, vizite şi îi mulţumesc pe această cale. M-a mişcat profund, m-a făcut să fiu liniştit la mii de kilometri distanţă de cei dragi", a declarat Marius Şumudică la Digi Sport.

Gigi Becali i-a ajutat cu medicamente şi pe cei doi veri ai săi, Victor şi Giovanni Becali. Agenţii de jucători au reuşit să câştige lupta cu coronavirusul.

Mă simt mult mai bine acum. Am avut noroc și cu văru-miu Gigi, care mi-a dat niște pastile de la clinica lui și m-am pus destul de repede pe picioare.

Reclamă

Nu pot să-mi dau seama exact de unde am luat virusul. Poate când am fost în Italia pentru transferul lui Mihăilă, poate la bar, când ne-am uitat la Norvegia – România… Nu știu și nici nu mai contează… Sper să fiu ok cât mai repede din toate punctele de vedere", a declarat, luna trecută, Giovanni Becali.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și