Închide meniul

E gata! Dănuț Lupu anunță începutul sfârșitului pentru ”Nuevo Dinamo”! ”Nu are cine să mai salveze clubul”

Gal Dorin Publicat: 9 noiembrie 2020, 6:47

Reclamă
E gata! Dănuț Lupu anunță începutul sfârșitului pentru ”Nuevo Dinamo”! ”Nu are cine să mai salveze clubul”

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Dănuț Lupu a anunțat un sfârșit iminent pentru Dinamo

Lupu nu a avut rețineri în a-i critica din nou pe spaniolii veniți ”cu surle și trâmbițe” în fruntea lui Dinamo în această vară. Fostul fotbalist a fost de părere că situația este una din care este aproape imposibil ca formația bucureșteană să iasă fără a declara insolvență, exact ca în perioada lui Ionuț Negoiță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuț Lupu: ”Unde e proiectul ăla extraordinar?”

”Eu am spus-o și o repet. E foarte greu să faci o echipă competitivă într-o lună sau două. Acestor jucători veniți la Dinamo le trebuie cel puțin șase luni de zile. Eu nu l-am înțeles pe Contra. A spus că vine la Dinamo și că «e un proiect extraordinar». Unde e proiectul ăla extraordinar?

Nu cred că are cine să mai salveze clubul la ora actuală. Sunt niște salarii foarte mari. Nu cred că există vreun potențial investitior român care să ia această echipă și să plătească salariile. 

Nu vor intra în faliment, fiindcă au cinci ani de când au intrat în insolvență, dar vor intra iarăși în insolvență. Străinii se duc direct la UEFA și depun memorii. Ce facem? E o situație foarte delicată la ora actuală. Nu știu cine ar avea curajul să preia această echipă acum”, a răbufnit Dănuț Lupu pentru gsp.ro

Dănuț Lupu: ”Va ieși scandal cu jucătorii!”

Mai mult, fostul fotbalist a precizat că relațiile contractuale între Dinamo și jucătorii aduși pe sume mari de bani se vor termina cu scandal odată ce clubul se va declara în incapacitate de plată.

Reclamă

”Va ieși puțin scandal și cu acești jucători. Sunt curios cine le-a făcut contractele. Cereți două, trei contracte, să vedeți ce scrie în ele! Încercați și faceți rost de două contracte să vedeți ce clauze au jucătorii pe acolo!”, a tunat Dănuț Lupu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și